Γ@ματα με μεγάλα γράμματα

 

του Ηλία (από το blog του Πιτσιρίκου)

Επειδή αναφέρθηκες στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Λέσβο σήμερα το πρωί ο γιος του Δράκουλα και της Siemens σου στέλνω αυτή την φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στο twitter. Βρήκε ο αθεόφοβος τις γιαγιάδες που ταΐζανε το μικρό προσφυγόπουλο και μετά προτάθηκαν για Νόμπελ από την «σοφή» Ακαδημία Αθηνών και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Ούτε ο βρικόλακας πατέρας του δεν τα έκανε αυτά την μακρινή (;;;) δεκαετία του ’50.

Ένας άλλος θεομπαίχτης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος επειδή η ιερά μητρόπολη της Θεσσαλονίκης πέτυχε την διαγραφή του ΕΝΦΙΑ.

Προφανώς, το Άγιο Πνεύμα κάθισε πάνω στο κεφάλι του Αλεξιάδη και του ψιθύρισε στο αυτί να σβήσει τον ΕΝΦΙΑ που είχε χρεωθεί στο παπαδαριό.

Τέλος, ένας απατεώνας χαρτοκλέφτης επισκέφτηκε οικογενειακώς το Ισπαχάν και κοίταξε μήπως βρει κανένα «πέρσικα» σε τιμή ευκαιρίας.

Έχω να του προτείνω και έναν άλλο τρόπο διαφυγής:

Να τον μεταφέρουν στο αεροδρόμιο τυλιγμένο με ένα χαλί. Έτσι μπορεί να πετύχει καμία μυστική συνάντηση με την Άνγκελα και -ποιος ξέρει- μπορεί να την σαγηνέψει με τα κάλλη του.

Αν τελικά αποφασίσει να το παίξει αρσενική Κλεοπάτρα -βασίλισσα της αβύσσου-, του κάνω δώρο το ένα από τα δύο φίδια που θα τον φάνε.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω, οι «Μέναμε Ευρώπη» συμπολίτες μπορούν άφοβα να συνεχίζουν να ανάβουν κεριά, να τάζουν στον άγιο φανουρόπιτες -που είναι η έξοδος του τούνελ, οεο;- και να τρώνε όσο σανό θέλουν·που είναι και τζάμπα.

Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, όπως βλέπεις στη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη, οι γιαγιάδες στη Μυτιλήνη δεν χαμογελάνε. Μόνο ο ζαβός είναι γελαστός. Ο Μητσοτάκης ζήτησε να τις δει για να βγάλει φωτογραφία μαζί τους και να πουλήσει λαϊκό προφίλ. Να σου θυμίσω και τον Τσίπρα, που είχε κοτσάρει πίσω του μια τεράστια φωτογραφία με τις γιαγιάδες της Λέσβου, το μωρό και την μητέρα του, όταν είχε έρθει ο Σουλτς στην Ελλάδα. Οι γιαγιάδες δεν έχουν καμία σχέση με τα λαμόγια. Οι γιαγιάδες έκαναν, ως άνθρωποι, αυτό που νιώθουν οι άνθρωποι. Ούτε φωτογραφίες ζήτησαν, ούτε ευχαριστώ. Αλλά πάντα θα βρεθεί ο καριόλης που θα πάρει μια όμορφη και ανιδιοτελή στιγμή κάποιων ανθρώπων για να την πουλήσει ως προπαγάνδα, ως διαφήμιση, ως Νόμπελ κλπ. Όλα για πούλημα. Κάπως έτσι κατέληξε ο Τσε Γκεβάρα μπλουζάκι, μπρελόκ και μπύρα. Ηλία, μου φαίνεται πως λάθος εποχή είμαστε εκτός Ελλάδας. Κάτι μου λέει πως σύντομα στην Ελλάδα θα γίνουν πoυτάνα όλα. Κρίμα είναι να το χάσουμε αυτό. Να είσαι καλά, Ηλία.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.