ΤΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Του Πιτσιρίκου

Πανικό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα κυβερνητικά στελέχη θεωρούσαν δεδομένη την εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ένιωσαν έκπληξη από την απήχηση που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τρίτη ηλικία, επειδή δεν είχαν υπολογίσει πως θα τον ψήφιζαν οι εβδομηντάρηδες που θέλουν να φτάσουν στα χρόνια του πατέρα του.   

Επίσης, κάποιοι γεροταρνανάδες οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας τα έχουν εντελώς χαμένα και νόμιζαν πως υποψήφιος ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οπότε τον ψήφισαν γιατί τους θυμίζει τα νιάτα τους, που δεν φορούσαν πάνες γιατί δεν τα έκαναν πάνω τους.

Σε μια προσπάθεια να μην εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο στις 10 Ιανουαρίου τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τρομοκρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι επαναστάτης και απρόβλεπτος, οπότε μπορεί οι πολίτες να τον θεωρήσουν πιο κατάλληλο από τον Αλέξη Τσίπρα για να υπογράψει το τέταρτο Μνημόνιο.

Παράλληλα, οι ολιγάρχες τρέμουν την ιδέα να έρθει ο αντισυμβατικός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, οπότε τον στηρίζουν με κάθε τρόπο, ώστε να τον σιχαθούν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω να καταγγείλω τον πόλεμο που γίνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και να δηλώσω πως θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί θεωρώ πως πρέπει η αηδία στην Ελλάδα να φτάσει στον ουρανό και οι Έλληνες να κάνουν εμετό ο ένας πάνω στον άλλο, και ο καθένας μόνος του μπροστά στον καθρέφτη.


ΠΗΓΗ:  pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.