Όχι ρε παιδιά .Ο Χατζηνικολάου δεν κάνει τέτοιες βρομοδουλειές. Επιχειρηματίας είναι ο…Ανθρωπος.


      
 
Μήπως ήταν ο …Μητσικώστας;

Νικολάκη, δεν τα λέει ο Χίος και ο κάθε Χίος αυτά, Νικολάκη-Χατζηνικολάκη. Ο Γιώργαρος, ο πρόεδρας, ο παλιός σου φίλος ο Καρατζαφέρης τα λέει Νικολάκη “πολιτευόμενε”, τουλάχιστον όπως σε θέλει “για αρχηγό της ΝΔ” ο Γιώργος ο Κουρής, το φιλαράκι σου και συνεταιράκι σου.

Τι είπε ο Καρατζαφέρης για σένα, Χατζηνικολάκη; Για διάβασε ρε αδελφούλη και άνοιξε τα μάτια σου:...
 

Γιώργος Καρατζαφέρης (εκπομπή ημερομηνία 6-10-2015)

«…Τότε με το πρώτο μνημόνιο ενώ είχαμε καταλήξει για το ΟΧΙ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και είχα τρείς ενστάσεις για το ΝΑΙ, ο Βορίδης, ο Άδωνης (Γεωργιάδης) και ο Πλεύρης, πρωί-πρωί επικοινώνησε μαζί μου ο Νίκος Χατζηνικολάου και μου λέει «πρόεδρε και πρόσεξε και πρέπει να το ψηφίσεις και αυτό και αυτό και αυτό, για την Ελλάδα, για το καλό, για το καλό. Μου είχε κάνει εντύπωση το πρωινό, πρωινό, τηλεφώνημα, έκανα και πέντε έξι ακόμα τηλέφωνα και είδα ότι όλοι επέμειναν προς μία κατεύθυνση. Δεν είχα συνδυάσει γιατί υπήρχε ένας κοινός παρονομαστής στο άγνωστο που έμπαινε στη ζωή μας με το μνημόνιο. Από όλους τους ελεγκτές της ενημέρωσης. Πήγα το πρωί, βρήκα τα παιδιά, τους είπα λοιπόν θα πάμε στο ΝΑΙ με την ελπίδα ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου θα καταλάβει ότι θα ζητήσει 180 βουλευτές στην ψηφοφορία κι όχι 150.

Εν συνεχεία όμως και αφού έγιναν τα γεγονότα του 2012, ήρθε ένα πουλάκι και μου είπε ότι είχε παρέμβει ο Άδωνης στον Χατζηνικολάου γνωρίζοντας ότι ο Χατζηνικολάου είναι ένας άνθρωπος που έχει μια επιρροή, τότε ήταν στο Alter, θα μπορούσε να μου βάλει την σπίθα του ΝΑΙ μέσα στο μυαλό.

Και μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η πηγή η οποία ήταν εκ των απορρήτων δίπλα στον Άδωνη Γεωργιάδη. Χθες λοιπόν βλέποντας κάποια αποσπάσματα από αυτή την ομιλία, κατάλαβα ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι πολύ δυνατές, δεν ήταν στρίμωγμα, ήταν ένα συνεχές αβαντάζ προς τον Άδωνη. Η Λώρα Ιωάννου κάτι πήγε να ψελλίσει αλλά από τότε που ομόρφυνε η Λώρα έχει αφήσει πίσω τις…(δυσνόητο) και η κυρία Κάτια Μακρή που δεν έχει καμία ελπίδα προς αυτή την κατεύθυνση. Έκανε κάποιες οκνηρές…. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο στημένο, μάλιστα εγώ θα συνιστούσα να βγάλει κι έναν τιμοκατάλογο ο Star , πόσο πάει δηλαδή, θέλετε με ερωτήσεις… τόσο, θέλετε με ερωτήσεις μελάτες, τόσο… θέλετε νερόβραστες, τόσο… και να βγαίνει… (σ.σ τι να βγαίνει κύριε Καρατζαφέρη;).

Προβληματίστηκα με τα παιχνίδια που παίζουν κάποια συγκροτήματα και μακάρι να δω ο Παππάς να καθαρίσει το σκηνικό. Μακάρι… Είδα αυτή την αβάντα και λέω, τι γίνεται. Δεν ξέρω βέβαια με ποια σειρά ο Χατζηνικολάου προτίμησε να τους βγάλει. Δηλαδή ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω; Πως; Μπορεί να είναι αλφαβητικά. Πρώτα ο Γεωργιάδης, μετά ο Μεϊμαράκης , μετά ο Μητσοτάκης, μετά ο Τζιτζικώστας. Ήταν βούτυρο και μέλι για τον Άδωνη. Ο Κοττάκης πήγε να τον στριμώξει από την εφημερίδα που εργάζεται… Έχω πει πολύ λιγότερα από αυτά που ξέρω… Μας λέγανε ότι είμαστε ακροδεξιοί γιατί είχαμε στο κόμμα μας αυτά τα τρία βαρίδια… Έχω αποφασίσει όλους αυτούς να τους τηγανίσω. Γιατί αυθαδιάζουν ανοήτως.

Το μπουμπούκι αυτό ο Άδωνης έκανε εκπομπές εδώ… Για εμένα ο Άδωνης θέλει σοβαρά να γίνει αρχηγός και πρωθυπουργός και σου λέει εάν δεν κανακέψω τους Εβραίους, δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Είναι η συνταγή του Καμμένου. Που έδωσε γη, ύδωρ και κω…!. Δεν ξέρω τι άλλο. Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να γλύψεις, να προσκυνήσεις, να φιλήσεις, να πας να ρίξεις κανά δυο κουτουλιές στον τοίχο των δακρύων…».

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ.Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ω΄¨¨¨ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.