«Αρχιεπισκοπή καλεί Κατερίνα Γκαγκάκη» ανήμερα της ψήφισης του 3ο μνημονίου, ΤΥΧΑΙΟ;

 

Χθες και συνεχίζεται σήμερα, φούντωσαν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί συνεργασίας της Κατερίνας Γκαγκάκη με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά από μια συνέντευξη που έδωσε η ίδια στην  Εspresso όπου αποκάλυψε ότι ανέλαβε την προβολή της δράσης της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Αποστολή” και του φιλανθρωπικού έργου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.  Αμέσως πολλοί διαδικτυακοί ενημερωτικοί χώροι, όπως το “έγκυρο” Πρώτο Θέμα, έσπευσαν να δημοσιεύσουν την είδηση (Κατερίνα Γκαγκάκη: Από την τηλεόραση, στην Αρχιεπισκοπή, Αρχιεπισκοπή καλεί Γκαγκάκη! Η συνεργασία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο).

 

Στο καπάκι ακολούθησαν πολλά δημοσιεύματα διάψευσης αυτής της είδησης από την πλευρά της αρχιεπισκοπής (Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα: Διαψεύδουν συνεργάτεςτου Αρχιεπισκόπου την συνεργασία με την Κατερίνα Γκαγκάκη).

 

Μια τέτοια είδηση για τη μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν περνά απαρατήρητη, και δε μιλάμε...
μόνο για τους συνήθεις υπόπτους. Μια τέτοια είδηση ιντριγκάρει από μόνη της. Πάντρεμα Εκκλησίας και lifestyle!!! Προφανώς και δεν έχει σχέση ο αρχιεπίσκοπος με την Γκαγκάκη, ούτε φαντάζονταν ο ίδιος ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση μια τέτοια είδηση παραμονές δεκαπενταύγουστου.   

 

Αλλά το ερώτημα που τίθεται αυτομάτως στο μυαλό μας είναι ότι τυχαία εμφανίστηκε αυτή η είδηση τις ημέρες που ψηφίζεται το 3ο και χειρότερο όλων μνημόνιο; Και να συνυπολογίσουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση του Αυγούστου παραμονές δεκαπενταύγουστου. Το τέλειο έγκλημα στο τέλειο timing.

 

Η τέχνη της εξαπάτησης δουλεύει υπερωρίες, είναι πάντα έτοιμη να ελέγξει το πόπολο. Ένα θέμα, όταν πρέπει, κατάλληλα βαλμένο, από το κατάλληλο επικοινωνιακό στρατό, με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, πλήρως ελεγχόμενους, να μην πάρουμε ούτε ανάσα. Να μην μείνει χώρος για σκέψη και δημιουργία. Απόσπαση της προσοχής από το σημαντικό, “Άρτον και θεάματα” απροκάλυπτα, διχαστικές λογικές, αμείλικτη προπαγάνδα, μεταμορφώνουν ένα τέρας σε άγγελο. Με κάθε μέσο, αρκεί να επιτελεστεί ο σκοπός. Κι ο σκοπός είναι ένας.

 

Οι “Ευρωπαίοι φίλοι μας” σε άγαστη συνεργασία με το ντόπιο μνημονιακό κατεστημένο (ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, συνεπικουρούμενοι από την στάση της ΧΑ και την στάση του ΚΚΕ περί Ευρώ), της Ευρώπης του “πολιτισμού”, της “αλληλεγγύης”, του “κράτους δικαίου”, των “κοινωνικών κατακτήσεων”, του “ευρωπαϊκού κεκτημένου”, με προκάλυμμα τη “δημοκρατία”, τη “διασφάλιση της ειρήνης”, την “ευημερία των λαών” και την “προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, μας επιβάλουν τον “ευρωμονόδρομο”, τη κιμαδομηχανή  της Ε.Ε. και του Ευρώ, το 3ο μνημόνιο, το θάνατο, την καταστροφή, τον εξανδραποδισμό, την εξαθλίωση, πάνω από όλα για…το καλό μας.

 

Αλλά εμείς δεν πρέπει να το πάρουμε τόσο πολύ χαμπάρι. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε και πολύ, εξάλλου εμείς δεν ξέρουμε, ο λαός δεν μπορεί, ας αποφασίσουν οι ηγέτες για εμάς.

 

Τροφή για σκέψη για το πως λειτουργεί το απάνθρωπο σύστημα στις μέρες μας.

 

Ομάδα Τελευταία Έξοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.