Όλο το video με τον Δ. Καζάκη στο EXTRA TV (Επικίνδυνη Αποστολή).


Ο Δημήτρης Καζάκης οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., φιλοξενούμενος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο Ειδήσεων του EXTRA TV με την Ανδριάνα Ζαρακέλη. Στο πάνελ επίσης συμμετέχουν: Η Γεωργία Μπάστα δημοσιογράφος, Η Κατερίνα Παπακώστα πρ. υφυπ. υγείας, Ο Νίκος Νικολόπουλος Κοιν. Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και ο Α. Καψαμπέλης δημοσιογράφος. 15 Ιουνίου 2015.


Σχόλιο Ομάδας Τελευταία Έξοδος με αφορμή αυτό το βίντεο:

Όλοι ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι όταν προσπαθούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο και μας τρελαίνουν τα παράσιτα από τους γειτονικούς σταθμούς. Βέβαια οι νεότεροι στην ηλικία έχουν καλλιεργήσει εμπειρικές τεχνικές άμυνας στην «τρολιά» του διαδικτύου ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν.

Αργά το βράδυ και φορτωμένοι την κούραση της ημέρας προσπαθούμε κάποιες φορές βλέποντας τηλεόραση, να βγάλουμε κάποια  άκρη για πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν το μέλλον μας.

Το πρόβλημα είναι ότι σε εκπομπές που θίγουν ειδικά θέματα συμμετέχουν κατά κόρον άσχετοι (όχι τυχαία) με το αντικείμενο συζήτησης αλλά και εγκάθετοι. Σκοπός των πρώτων είναι μπαχαλοποιήσουν την όποια προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων ενώ στην παρέμβαση των δεύτερων εξυπηρετούνται προσωπικά, κομματικά, οικονομικά και γενικά αλλότρια συμφέροντα που έρχονται σε αντίθεση με την επιστήμη αλλά και το συλλογικό καλό μιας κοινωνίας.

Φυσικά και οι δύο είναι συνήθως ανεξέλεγκτοι από τον συντονιστή της συζήτησης.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα φαινόμενα επικάλυψης της μιας ομιλίας από άλλη και την προσπάθεια εκτροπής από την ουσία της συζήτησης σε κάποια άλλη θεματολογία ποιο … ακίνδυνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.