Περί Πατριωτικού καθήκοντος




11-2-2015
Νάντια Βαλαβάνη: Πατριωτικό καθήκον η πληρωμή των φόρων

Άμεσα να προστρέξουν να ενταχθούν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις όλοι όσοι χρωστούν στην εφορία, αλλά και να πληρώσουν όσοι δεν πλήρωσαν ακόμα τονΕΝΦΙΑ
 και τον ΦΠΑ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, κάλεσε από τη Βουλή τους φορολογούμενους η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Χαρακτήρισε σαν « πατριωτικό καθήκον και προσωπική επένδυση» την πληρωμή των φόρων. Οι αλλαγές και φοροελαφρύνσεις όμως που εξήγγειλε η κυρία Βαλαβάνη, θα εξειδικευτούν και θα εφαρμοστούν στο β΄εξάμηνο του 2015 ή από το 2016.

29-5-2015
Πάνος Καμμένος: Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας

«Αποτελεί
 πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας, και ιδιαίτερα από την στιγμή που ...
ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή» δήλωσε στην εφημερίδα Realnews ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

30-5-2015
Τέρενς Κουϊκ:
 Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας

Πατριωτικό καθήκον χαρακτήρισε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ την ψήφιση της συμφωνίας, «ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή». Ο κ. Κουίκ μάλιστα παρέπεμψε σε σχετική δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που είχε κάνει επίσης λόγο για πατριωτικό καθήκον.


Συνεχίζεται…

Από το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.