Να το κάνουμε Κούγκι!!!!


κείμενο Απόστολος Μόσχος

Δεν έχουν περάσει 15 μέρες από τις εκλογές που μια καινούρια κυβέρνηση ανέλαβε σε τούτο τον τόπο και οι εκβιασμοί πάνε και έρχονται. Ε.Κ.Τ., Βloomberg, Soible, Daisenbloom. Η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.

Παρακολουθώ με μεγάλη απογοήτευση τον κ. Βαρουφάκη να λέει ότι το 60 με 70 % των μνημονιακών δεσμεύσεων είναι στη σωστή κατεύθυνση και με ζώνουν τα φίδια.

Τα φίδια τα γερμανικά και τα...
αμερικάνικα.

Θα διαπραγματευτούμε αν θα πληρώσουμε εμείς, τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας τα δάνεια που πήραν οι τσοχατζόπουλοι, οι σημίτηδες, οι καραμανλήδες και το σόι των παπανδρέιδων. Τρώγανε αυτή τις μίζες από siemens-υποβρύχια-αυτοκινητόδρομους-ολυμπιακούς αγώνες κ.τ.λ και εμείς θα διαπραγματευτούμε ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού του τόπου. Εμείς ή τα παιδιά μας;;;

Εγώ πάλι λέω να το κάνουμε Κούγκι!!!

Να κάνουμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ τιμώντας τους προγόνους μας μια ηρωική έξοδο σαν του Μεσολογγίου.

Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για ακόμα μια φορά στην ιστορία μας όπως κάνανε κάτι τρελοί και αγράμματοι το 1821 κατά τον χοντρό στο μυαλό και το σώμα Πάγκαλο.

Να τους στείλουμε στον γεροδιάολο!!!!

Αρκετά δεν έσκυψες το κεφάλι σου νεοέλληνα, δεν βαρέθηκες να τρως "καρπαζιές" και να σου λένε σκάσε; Ξεκίνα λοιπόν και μην το σκέφτεσαι, ο χρόνος μετράει σε βάρος εσένα και των παιδιών σου.

Βγάλε τώρα τη θηλιά που λέγεται ΕΥΡΩ και κρέμασε τη στο λαιμό της μαντάμ ΜΕΡΚΕΛ.


Αναδημοσίευση από seisaxthia-epam.blogspot.gr και kokinopetra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.