Όλοι αύριο Τετάρτη 11/2 στο Σύνταγμα!

κείμενο Δημήτρης Καζάκης

Πάρτε τις ελληνικές σημαίες σας, τις σημαίες του αγώνα του ελληνικού λαού και κατεβείτε στο Σύνταγμα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κόμμα ψηφίζει, ή ανήκει ο καθένας από εμάς.

Όποιος αισθάνεται πατριώτης, όποιος δεν δίνει λευκές επιταγές για να διαπραγματευθεί η όποια κυβέρνηση την δική του οικογένεια, τη δική του πατρίδα και τη δική του επιβίωση, κατεβαίνει στο Σύνταγμα υπό την ελληνική σημαία.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουμε:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα για να αποδείξουμε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ούτε διεφθαρμένος, ούτε κλακαδόρος της όποιας κυβέρνησης, όπως τον θέλουν οι ακομμάτιστοι κομματόδουλοι.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι κοπάδι, ούτε δίνει συγχωροχάρτια σε όσους τον οδήγησαν στην απελπισία. Απαιτεί την λογοδοσία όσων υπέγραψαν δανειακές και μνημόνια διαπράττοντας έτσι σφετερισμό εξουσίας και εσχάτη προδοσία.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα γιατί θυμόμαστε και κρίνουμε. Και προπαντός γιατί είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμιά οπισθοδρόμηση, καμιά επιστροφή στα ίδια.

• Απαιτούμε εδώ και τώρα την αποφασιστική ρήξη με τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δανειστών για το καλό του λαού και της πατρίδας.

• Απαιτούμε την εδώ και τώρα καταγγελία της δανειακής σύμβασης που μας στερεί τις ασυλίες της περιουσίας των ελλήνων πολιτών και την εθνική κυριαρχία.

• Απαιτούμε τη διαγραφή του δημόσιου χρέους με βάση τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα του ελληνικού λαού και της Ελλάδας ως ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους.

• Απαιτούμε την Σεισάχθεια για τα χρέη που φορτώθηκαν στα νοικοκυριά από τους δημευτικούς φόρους και τις μνημονιακές πολιτικές.

• Απαιτούμε την δημόσια εκκαθάριση των ενεργητικών των τραπεζών για να αποκαλυφθούν τα θαλασσοδάνεια και να δημευτούν οι περιουσίες όσων ευθύνονται.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΘΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 5:00 MM.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.