Οι γιατροί είπαν ότι ένα 6χρονο παιδί χρειάζεται το εμβόλιο για τον COVID – Τώρα έχει μυοκαρδίτιδα και δεν μπορεί να περπατήσει

 


Ο Μάιλο Έλντμπεργκ είναι ένα εξάχρονο παιδί που εμβολιάστηκε κατά του COVID-19 στις 10 Δεκεμβρίου. Δύο ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου έλαβε το εμβόλιο, και παραμένει εκεί, χωρίς να μπορεί να καταπιεί ούτε το σάλιο του.

«Ήταν τέλεια και μετά δεν ήταν», είπε η μητέρα του, Κάρι, στο Alphanews.org.

Η ζωή του Mάιλο δεν ήταν ποτέ εύκολη. Γεννημένος πρόωρα σε μόλις 23 εβδομάδες, πάλεψε με μια χρόνια πνευμονική νόσο σε όλη του τη ζωή που τον δυσκόλεψαν στην κίνηση. Με θέληση και με την βοήθεια θεραπευτικών αγωγών ωστόσο, έμαθε να περπατά και η μητέρα του είπε ότι ήταν σε εγρήγορση και σε τέλεια κάτασταση στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ένας γιατρός στο Masonic Children’s Hospital της Μινεσότα αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει το εμβόλιο για τον COVID.

Η μητέρα του, Κάρι Έλντμπεργκ, είπε ότι δεν ήθελε ο γιος της να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Μόνο τρία παιδιά από τη Μινεσότα κάτω των 10 ετών έχουν πεθάνει από τον ιό από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού πριν από δύο χρόνια (και τα συγκεκριμένα παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας)- ωστόσο ο γιατρός του είπε ότι διέτρεχε ιδιαίτερο κίνδυνο και θα μπορούσε να πεθάνει αν δεν εμβολιαστεί.

Τελικά, η Κάρι αποφάσισε να ακολουθήσει τη σύσταση του γιατρού αφού της υποσχέθηκε πως θα είναι μια διαδικασία ασφαλής και αβλαβής. «Πήγα ενάντια στο ένστικτό μου και είπα ΟΚ, κάντε το», είπε.

«Δυστυχώς, δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, υποστηρίζω τα εμβόλια, αλλά αυτό που μας συνέβη είναι θλιβερό και αδιανόητο» συμπλήρωσε.

Ο Mάιλο εμβολιάστηκε στις 10 Δεκεμβρίου αλλά μέχρι το απόγευμα, δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει. Η Κάρι κάλεσε το απόγευμα καθώς τα συμπτώματα είχαν γίνει δραματικά και έτσι ο μικρός μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε καθώς και διαγνώστηκε με βαριάς μορφής μυοκαρδίτιδα. Παρέμεινε διασωληνωμένος για ενάμιση μήνα και εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο σχεδόν δύο μήνες αργότερα. Δεν μπορεί να μείνει ούτε στιγμή μόνος του.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν ξεκάθαρα στην μητέρα του Μάιλο στο πουοφείλεται η περιπέτεια του. «Κυριολεκτικά δεν έχουν απαντήσεις», σχολίασε.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν καν να δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ο Mάιλο θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι ή να προβλέψουν εάν θα μπορέσει να ανακτήσει κάποια σχετικά καλή ποιότητα ζωής.

Τα βίντεο που δείχνουν το παιδί να περπατά πριν εμβολιαστεί, έρχονται σε έντονη αντίθεση με τις εικόνες που παρείχε η μητέρα του και το δείχνουν διασωληνωμένο, ξαπλωμένο, αβοήθητο στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, «[οι γιατροί στο Masonic] δεν θέλουν να αναφέρουν επ’ ουδενί πως το πρόβλημα του προέκυψε από το εμβόλιο, είναι μεγάλη η φροντίδα που του παρέχουν, όμως είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι κάθε φορά μασάνε τα λόγια τους όταν θίγω αυτό το ζήτημα» ανέφερε η Κάρι.

Ωστόσο, μπόρεσε να υποβάλει τη δική της αναφορά VAERS στα τέλη Ιανουαρίου και ο Mάιλο φέρεται να δέχτηκε μια επίσκεψη 10-15 λεπτών από ειδικούς λοιμωξιολόγους που είπαν ότι θα υποβάλουν αναφορά στο CDC και στην Pfizer. Έκτοτε δεν την έχει ενημερώσει κανείς.

από primenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.