Τα συστατικά μιας καλοστημένης συνομωσίας και οι επακόλουθες θεωρίες της

 


Οι Αντιεμβολιαστές είναι πολύ χρήσιμοι. Τους είχαμε ανάγκη και τους δημιουργήσαμε. Οι αντιεμβολιαστές και ο θόρυβος που κάνουν είναι ένα ακόμη εργαλείο στη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού. Μια προέλευση μείζονος σημασίας για την οποία δεν υπήρξαν διαδηλωτές σε κανένα δρόμο, σε καμία πλατεία του κόσμου. Πόσοι από τα δισεκατομμύρια των πολιτών εκεί έξω διαδήλωσαν για να μάθουν την προέλευση του αρχικού ιού που προκάλεσε την πανδημία όταν βρισκόταν σε εξέλιξη μια πρωτοφανής και προφανής και αποδεδειγμένη επιχείρηση συγκάλυψης της όταν ο Peter Daszak με επιστολή του στο The Lancet εξαφάνιζε κάθε είδους αναφοράς σε εργαστηριακό ιό.

Βy Blade Runner

Με τη γνωστή επιστολή του στο The Lancet στην 6η παραπομπή της οποίας φιγουράρει η μελέτη 5 Ελλήνων καθηγητών-ανάμεσά τους ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας-ο κ. Daszak φρόντισε και πέτυχε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού η οποία είτε αφορούσε ατύχημα είτε συνειδητή εκτόξευση αυτόματα θα ανήγαγε την πανδημία σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ακούσιο ή εκούσιο.

Παρά τις ελεγχόμενες διαδικτυακές πλατφόρμες οι αντιεμβολιαστές και ο χρήσιμος θόρυβός τους βρήκε φιλόξενο έδαφος. Τουλάχιστο αρχικά μια και αξιοποιήθηκε για να συγκαλυφθεί η προέλευση και η αποστολή του ιού. Κι όσο βρωμάει εργαστήριο ο ιός, άλλο τόσο βρωμάει κεντρικό “managment” το πανδημικό project.

Πέρασαν περίπου 27 μήνες από τη μέρα που ένας εργαστηριακός ιός επιτέθηκε με φιλοδοξίες στη παγκόσμια κοινότητα για να καταλήξει στη συνέχεια σχεδόν αποκλειστικός δυνάστης των δημοκρατικών ελευθεριών του δυτικού κόσμου.

Η συγκάλυψη της εργαστηριακής φύσης του ιού, θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπήρξε το πιο δυνατό σημείο των εμπνευστών του πανδημικού project οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα περιμένουν με αδημονία την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου των ΗΠΑ από την οποία θα εξαρτηθεί το πως θα συνεχιστεί το project τους.

Η αμηχανία της αναμονής είναι έκδηλη σε τέτοιο βαθμό που τόσους μήνες τώρα δεν μπορούν να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα εντάξουν την μετάλλαξη Οmicron όσο αφορά την επικινδυνότητά της, οπότε κάθε εβδομάδα ακούμε και κάτι άλλο όσο αφορά την δυναμικότητα της μετάλλαξης-που κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η μοναδική που κυκλοφορεί και δεν εννοούμε τη γνώριμή μας Delta- από τα κατά τόπους φερέφωνά τους.

Η αγωνία για την απόφαση του Δικαστηρίου των ΗΠΑ διανθίζεται από την αγωνία της διαχείρισης των σχεδόν χιλιάδων στομάτων που θα μπορούσαν να σπάσουν και να αρχίσουν να μιλάνε για το πως οργανώθηκε όλο αυτό το project που στοχεύει με εργαλείο τον τρόμο να κάνει πραγματικότητα την ομολογημένη επιθυμία κάποιων να  αλλάξουν τον κόσμο.

O ιος SARS-CoV-2, εκτός των άλλων, εκτός από την εργαστηριακή του προέλευση βρωμάει και την ηλικία των εγκεφάλων οι οποίοι βρίσκονται στη δύση της ζωής τους και πιθανόν της κυριαρχίας τους.

Κανείς νέος άνθρωπος, σχεδόν κανείς που δεν θα είχε πατήσει τα 80 δεν θα έπαιρνε την απόφαση να προκαλέσει ένα ακόμη κακό ιστορικών διαστάσεων στην ανθρωπότητα προκαλώντας στον εαυτό του και στις ακόμη και σπάνιες κοινωνικές επαφές του “τεχνικά” προβλήματα.

Στη προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για το προφανές, την εμπλοκή της ΜΚΟ του Peter Daszak στα πειράματα του Εργαστηρίου της Wuhan και σε άλλα εργαστήρια των HΠΑ με τη χρηματοδότηση του Fauci.

Διαβάστε την συνέχεια στο kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.