Λάκης Λαζόπουλος: Είναι δυνατόν να εμβολιάζονται οι λαοί κάθε 6 μήνες; Να μας δίνουν και πιστοποιητικό νόησης οι φαρμακευτικές!

 


Απολαυστικός ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast «Στο στόμα του Λάκη» που πραγματοποιεί στο News247. Ο ηθοποιός μίλησε για τα εμβόλια και τις αναμνηστικές δόσεις παραθέτοντας τους ενδοιασμούς ιδιαίτερα για τις αναμνηστικές δόσεις.


Ο ηθοποιός ο οποίος πρόσφατα κόλλησε Κορονοιό, ενώ έκανε και ευθεία επίθεση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για τους δημοσιογράφους και την Προπαγάνδα των media για τα εμβόλια και τον διαχωρισμό που προωθούν ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ακόμη, τόνισε πως όποιος δεν εμβολιάζεται δεν είναι αυτόματα «ψεκασμένος» και «ηλίθιος» φέρνοντας για παράδειγμα τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε «Δαυίδ» ενάντια στον «Γολιάθ» των φαρμακευτικών.

Λάκης Λαζόπουλος: «Είναι παράλογοι οι εμβολιασμοί κάθε 6 μήνες! – Εξευτελίζονται οι ανεμβολίαστοι»

Για του εμβολιασμούς και τον χαρακτηρισμό «αναμνηστική δόση», ο Λαζόπουλος ανέφερε ειρωνικά πως «έτσι θέλει να λέει η εταιρία την αποτυχία της». Αναλυτικά είπε:

«Έτσι θέλει να λέει η εταιρία την αποτυχία της. Κάθε μέρα ακούμε έρευνες για αναμνηστική δόση. Ε κάτι θα κάνει αναμνηστική είναι!

Είναι δυνατόν να εμβολιάζονται λαοί κάθε 6 μήνες; Ρωτάω την απλή λογική! Παράλογο! Δεν απαντάει κανείς… άρα λογικό!

Διαβάστε την συνέχεια στο dromosanoixtos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.