Microsoft Viva: “ζωντανό” ψηφιακό γραφείο στην εποχή της τηλεργασίας

 


Γράφει η Σταματελοπούλου Κατερίνα

Εποχή τηλεργασίας πλέον, και η Microsoft λανσάρει ένα νέο προϊόν που μοιάζει με ζωντανό ψηφιακό γραφείο. Σύμφωνα με την Microsoft οι προκλήσεις της απομακρυσμένης εργασίας οδήγησαν στην ανάπτυξη του Viva που μπορεί να συνδυάσει πολλές εμπειρίες.

Μεταξύ αυτών, τηλεδιάσκεψη και προγράμματα εκμάθησης αλλά και εργαλεία ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Βασικά στόχος είναι να διευκολύνει τις ομάδες εργασίας των υπαλλήλων να συνεργαστούν αποτελεσματικά. Ενώ και οι διευθυντές θα μπορούν να ελέγχουν τα οργανωτικά πρότυπα και τις εργασιακές συμπεριφορές.

Όλες οι συνδέσεις στην πλατφόρμα προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε εταιρίας και εξατομικεύονται με συνεχή ροή ανακοινώσεων, πληροφοριών και συνομιλιών. Ένας «ζωντανός» ψηφιακός χώρος όπου μέσα από τον πίνακα ελέγχου υπάρχει σύνδεση σε όλα τα εργαλεία της εταιρίας. Ενώ τα πάντα προσαρμόζονται ανάλογα με τους ρόλους των εργαζομένων και των στελεχών.

Μάλιστα τα στελέχη έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και προτάσεις βελτίωσης για την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων ή των ομάδων εργασίας. Σύμφωνα με την Microsoft η σωστή διαχείριση των δεδομένων είναι το σημείο κλειδί για τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τα νέα κανάλια διανομής. Ενώ η ασφάλεια όλων αυτών των δεδομένων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε οργανισμό και επιχείρηση.

Διαβάστε την συνέχεια στο slpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.