Βαριόταν να πάει στη δουλειά και σκηνοθέτησε την… απαγωγή του



 Ο 19χρονος από την Αριζόνα θεώρησε καλό να πει ψέματα στη δουλειά του ότι κάποιοι τον έχουν απαγάγει επειδή βαριόταν να πάει να δουλέψει.

Έστησε λοιπόν ολόκληρο σκηνικό έπιασε μόνος του τα χέρια του πίσω, αφού πρώτα είχε βάλει μια κάλτσα στο στόμα του και έκανε τον απαχθέντα. 
Πριν είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στην εργασία του και με δυσκολία τους είχε πει στο τηλέφωνο: «Σώστε με δεν μπορώ να έρθω δουλειά με έχουν απαγάγει 2 άγνωστοι» Και το έκλεισε. 
Οι συνάδελφοι του ανησύχησαν και φυσικά ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία δεν άργησε να εντοπίσει το τηλεφώνημα. Σε λίγη ώρα έτασαν περιπολικά στην ερημική τοποθεσία που ήταν ο 19χρονος, τον εντόπισαν και τον… «απελευθέρωσαν»

Όπως είναι φυσικό το υποτιθέμενο θύμα έπρεπε να δώσει κατάθεση. Εκεί όμως κάπου, άρχισε να τα κάνει χάλια. Μπέρδευε πρόσωπα, γεγονότα ώρες, τη μια έλεγε για δυο άγνωστους την επόμενη για τρεις, τη μια στιγμή έλεγε ότι ο πατ΄περας του είχε κρύψει χρήματα και τον απήγαγαν για να τους πει που; Κτλ κτλ 
Ύστερα από λίγο «έσπασε» και τελικά ομολόγησε πως σκηνοθέτησε ο ίδιος την απαγωγή του προκειμένου να μην πάει στη δουλειά. Τελικά όχι μόνο δεν έπεισε την αστυνομία, αλλά του απαγγέλθηκαν και κατηγορίες και ψευδή κατάθεση, ενώ τον απέλυσαν και από τη δουλειά όταν έγινε γνωστό το ψέμα του. 

από topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.