Η κυβερνητική «αλήθεια» για το κορονογλέντι της Ικαρίας



 Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη μέρα προκειμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να απαντήσει για το τραπέζωμα της Ικαρίας παρουσία του πρωθυπουργού εμφανιζόμενος απολογητικός και χαρακτηρίζοντάς το «πρόχειρο» και «σύντομο».

Μειωμένα αντανακλαστικά έδειξε η κυβέρνηση μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, ένα 24ωρο μετά το τραπέζωμα, απάντησε εξαπολύοντας επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλύπτοντας ακόμα μια «ανεμελιά» του πρωθυπουργού που την ίδια μέρα έναρξης των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική επέλεξε να συν φάει με δεκάδες άλλα άτομα στο μπαλκόνι της οικίας του «γαλάζιου» βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη, προκαλώντας θύελλα πολιτικών αντιδράσεων.

«Η ανακοίνωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια ενός πρόχειρου και σύντομου γεύματος που προσέφερε  σε αυτόν ο  βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αναφορά σε ''γλέντι στην Ικαρία'', στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας» σχολιάζει αρχικά ο κ. Ταραντίλης παρά την εικόνα και το βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ανεπίτρεπτο συνωστισμό ατόμων σε μερικά τετραγωνικά μέτρα.

Διαβάστε την συνέχεια στο efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.