Η ΤΥΡΑNΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - 2



 Eπόμενο βήμα o Στρατιωτικός Νόμος

Η fake-επιστήμη όργανο της παγκόσμιας δικτατορίας

Η «κινεζοποίηση» της παγκόσμιας κοινωνίας και η Ελλάδα

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

Σήμερα, είμαστε μάρτυρες και θύματα μιας ανελέητης σύγκρουσης ανάμεσα σε τρεις δυνάμεις (τις ΗΠΑ και την Κίνα πρωτίστως και τη μετασοβιετική Ρωσία δευτερευόντως) που αποσκοπούν στην αύξηση της επιρροής τους πριν από τον τελικό διακανονισμό των νέων «ζωνών επιρροής» που θα αποτελέσουν τη βάση της νέας παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της ισχύος και της νέας γεωπολιτικής ισορροπίας η οποία θα καλύψει αναγκαία το κενό που άφησε η κατάρρευση της προηγούμενης διπολικής ισορροπίας.

 

Σ’ αυτή τη σύγκρουση, η κατασκευή και η εργαλειακή χρήση του ιού SARS-CoV-2, της νόσου Covid-19 και τα μέτρα αντιμετώπισής του, που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται με τρομακτική ομοιομορφία σε παγκόσμια κλίμακα (lockdown, δηλ. νέκρωση της οικονομίας και της κοινωνίας, μάσκες, αποστάσεις, κ.α.), παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την εξουδετέρωση των αντιδράσεων των λαών-υποψηφίων θυμάτων που δεν επιθυμούν να ζήσουν ούτε σε συνθήκες δεσποτικού κρατικο-ιδιωτικού καπιταλισμού (ΗΠΑ), ούτε σε συνθήκες δουλοκτητικού κρατικού καπιταλισμού (Κίνα), ούτε σε συνθήκες αυταρχικού κλεπτοκρατικού καθεστώτος (μετασοβιετική Ρωσία).

 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

1. ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

2. Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

3. ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ AKTION T-4: ΖΩΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΝΑ ΒΙΩΘΟΥΝ

4. Ο ΙΟΣ SARS-CoV-2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ LOCKDOWN

5. Ο ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ COVD ΣΤΟΝ ICD-10 ΠΡΙΝ ΝΑ… ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ (!)

6. Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ»

7. ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Η «ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

8. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

 

1. ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

 

Στις 4 Μαϊου 2020, ο καθ΄ ημάς τηλεοπτικός «εθνικός λοιμωξιολόγος» κ. Σωτήρης Τσιόδρας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ρόλο που έπαιξε ο ίδιος και οι ομότεχνοί του, στην τεχνητή διόγκωση, μέσω της οποίας διασφαλίστηκε το τρομοκρατικό, ανύπαρκτο και θηριώδες ποσοστό θνησιμότητας 3,4% που χρειάζονταν ο ΠΟΥ για δικαιολογήσει την επιβολή της νέκρωσης της οικονομίας και της κοινωνίας παγκοσμίως, δήλωσε «σεμνά, ταπεινά» και χωρίς ίχνος ντροπής ότι: «Εμείς κάναμε μια ακόμη υπερβολή: οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με covid, καταγραφόταν σαν να πέθαινε από covid».

 

Φυσικά, δεν πρόκειται για μια αθώα «υπερβολή» αλλά για συνέργεια σε ένα μαζικό έγκλημα σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας σε παγκόσμια κλίμακα, εάν ληφθεί υπόψη ότι αυτή η «υπερβολή» πολλαπλασιασμένη με τον αριθμό των πρόθυμων «εθνικών –και μη– «λοιμωξιολόγων» του πλανήτη (με μοναδική εξαίρεση αυτή της Σουηδίας) είχε ως αποτέλεσμα την σκόπιμη τρομακτική διόγκωση του δείκτη θνησιμότητας της Covid από το 0,14% στο θηριώδες 3,4% (όπως ομολόγησε ο ΠΟΥ στις 5/10/2020) που χρησιμοποιήθηκε ως «δικαιολογία» της επιβολής των Lockdown που προκαλέσαν (και προκαλούν) μια παγκόσμια καταστροφή αποκαλυπτικών διαστάσεων, οι συνέπειές της οποίας θα μας βασανίζουν επί δεκαετίες, εάν φυσικά είναι αντιστρεπτές. Χάρη σε έναν κατασκευασμένο fake-«δείκτη θνησιμότητας» κηρύχθηκε μια fake-«πανδημία», εξαιτίας επιβλήθηκαν τα Lockdown, προκαλώντας πραγματικές (και καθόλου fake) τραγωδίες σε πλανητική κλίμακα.

   

Η νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας δεν προέκυψε τυχαία. Η παρουσία και η ανεμπόδιστη «κυκλοφορία» του ιού (χωρίς να προκαλεί θανάτους) είχε εντοπιστεί στην Ευρώπη από τις αρχές του… 2019. [Βλ. παρακάτω, παρ. 6, “O ιός SARS-CoV-2 κυκλοφορούσε ένα χρόνο πριν από τα lockdown”]

 

Η νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί πολύ πριν από την εκδήλωση της fake-«πανδημίας» (11/03/2020), στο διαβόητο Event 201 στις 18 Οκτωβρίου 2019, που οργανώθηκε από το «Κέντρο Ασφάλειας της Υγείας» του Johns Hopkins σε συνεργασία με το «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» και το «Ίδρυμα Bill & Melinda Gates» (το «Πολιτικό Γραφείο» του Χίτλερ του 21ου αιώνα και των ομοτέχνων του) και αφορούσε την προσομοίωση μιάς άσκησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας κορωνοϊού που επρόκειτο να εμφανιστεί ύστερα από δύο… μήνες.

 

Προφανώς, στη σύσκεψη συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός μετενσαρκώσεων του Νοστράδαμου, εξ ου και οι «σοφοί» (αν)εγκέφαλοι που πήραν μέρος σ΄ αυτή, διέθεταν –μεταφυσικώ δικαίω– τη δυνατότητα να προβλέψουν την fake-«πανδημία» 8 εβδομάδες πριν από την πρώτη εκδήλωση της Covid στην πόλη Wuhan της Κίνας. (βλ. το video στο You Tube)

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που χαρακτηρίζεται ως Covid δεν είναι καν άρρωστοι, και η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που νοσούν εμφανίζει συμπτώματα κοινού κρυολογήματος για 1-2 εβδομάδες. Αλλά η προπαγάνδα  τους  παρουσιάζει με τρόπο ώστε να εξυπονοείται ότι «μετά από αυτές τις 2 εβδομάδες το άτομο ή αποθεραπεύεται πλήρως ή πεθαίνει».

 

Η Covid-19 είναι μια ασθένεια που προκαλείται από έναν ιό, η επικινδυνότητά του οποίου μεγεθύνθηκε με τη χρήση αναξιόπιστων «μαθηματικών μοντέλων» (βλ. την συνεχείς διαψεύσεις «μοντέλων πρόβλεψης» του αξιολύπητου Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου). Και επιβλήθηκε στον κόσμο μέσω μιας αδιάκοπης εκστρατείας κατατρομοκράτησης, προκειμένου να πεισθούν οι ανυποψίαστοι ότι «όσοι άνθρωποι αρρωσταίνουν, θα πεθαίνουν» από αυτή τη «νέα» (με οικονομικούς και πολιτικούς στόχους) ​​αρρώστια. Κι αυτό, για να επιτευχθεί ο αποπροσανατολισμός της προσοχής των ανθρώπων από την εν εξελίξει βαθμιαία εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, άκρως αντιδημοκρατικής, ολοκληρωτικής και τεχνοκρατικής, και από την διαφαινόμενη εφιαλτική «κινεζοποίηση» της κοινωνίας, της οικονομίας και της εξουσίας που προβάλει στον κοντινό μας ορίζοντα με τη συνεργασία των εκμεταλλευτικών «αλήτ» όπου γης.

 

Τα Μέσα Μαζικής Κατατρομοκράτησης αναφέρονται στην Covid-19, κάνοντάς να φαίνεται ότι «όσοι μολύνονται πεθαίνουν». Γι’ αυτό και ταξινομούνται συστηματικά ως θάνατοι «από» Covid-19, χωρίς καμιά απόδειξη (π.χ. νεκροτομικός έλεγχος) οι θάνατοι που οφείλονται σε οποιαδήποτε άλλη αιτία (από άνοια, καρδιο-αναπνευστικές παθήσεις, καρκίνους, ατυχήματα, ακόμη και από τραυματισμούς από πυροβόλα όπλα).

 

2. Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

 

Η «Εθνική Στατιστική Υπηρεσία» του Ηνωμένου Βασιλείου (Office for National StatisticsONSUK) αναφέρει ότι:

 

1) Σημειώθηκαν 48.168 θάνατοι «από» COVID-19 και μόλις 394 θάνατοι από τη γρίπη, η οποία μέχρι τώρα προκαλούσε τον θάνατο 17.000 ανθρώπων κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

2) Σημειώθηκαν 13.619 θάνατοι από πνευμονία (που μέχρι τώρα προκαλούσε κατά μέσο όρο τον θάνατο 30.000 ανθρώπων κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Στις «Οδηγίες για τους γιατρούς που συμπληρώνουν ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου», αναφέρεται: «Εάν ένας ασθενής είχε τυπικά συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 πριν πεθάνει, αλλά δεν είχε ληφθεί το αποτέλεσμα του σχετικού τεστ, θα ήταν ικανοποιητικό να καταχωρήσουμε ως αιτία θανάτου την COVID-19, σημειώνοντας το πλαίσιο Β… Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει τεστ, είναι ικανοποιητικό να εφαρμόζουμε την κλινική κρίση».

 

https://web.archive.org/web/20200923101927/https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/877302/guidance-for-doctors-completing- ιατρικά πιστοποιητικά-αιτία-θανάτου-covid-19.pdf

 

3. ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ AKTION T-4: ΖΩΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΝΑ ΒΙΩΘΟΥΝ

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανοσολογικές μελέτες, στις περισσότερες χώρες η ο δείκτης της συνολικής  θνησιμότητας του Covid-19  (IFR) στον γενικό πληθυσμό κυμαίνεται  μεταξύ 0,1% και 0,5%, πράγμα που είναι συγκρίσιμο με τις μεσαίες πανδημίες της γρίπης του 1957 και του 1968. Κάθε χρόνο, πεθαίνουν από γρίπη 650.000 άνθρωποι.

 

Τα πιστοποιητικά θανάτου για την Covid έχουν παραποιηθεί. Με τρόπο ώστε όλοι οι θάνατοι απ’ οποιαδήποτε αιτία να καταχωρούνται ως θάνατοι από covid. 

 

Όσον αφορά τους υπερβολικούς θανάτους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον κόσμο, εν αναμονή ενός κατακλυσμού ασθενών από Covid-19 που δεν συνέβη ποτέ:

 

(1) Εκκενώθηκαν πολλοί θάλαμοι νοσοκομειακών ασθενών που στάλθηκαν σε κέντρα φροντίδας υγείας.

 

(2) Ακυρώθηκαν όλες οι «μη- απαραίτητες» θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις.

 

(3) Μειώθηκαν δραστικά οι παροχές υπηρεσιών σε ασθενείς με οτιδήποτε άλλο εκτός της Covid (σε ασθενείς με καρκίνους, καρδιο-αναπνευστικά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, κ.α.).

 

(4) Η εξέταση των ασθενών από τους γιατρούς υποβαθμίστηκε σε τηλε-επικοινωνία.

 

(5) Ο φόβος που καλλιεργούσαν τα συστημικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης, απέτρεπε πολλούς ασθενείς απ’ το να ζητήσουν ιατρική περίθαλψη

 

(6) Η πιο σοβαρή καταστρατήγηση του ιατρικού καθήκοντος συνέβη στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων  όπου σημειώθηκε το 57% των θανάτων. Η λειτουργία αυτών των ιδρυμάτων που είναι υπεύθυνα για την ιατρική περίθαλψη εξαιρετικά ευάλωτων ανθρώπων (το 70% των οποίων πάσχουν από χρόνια βαριά νοσήματα) «εκτροχιάστηκε» και οι ασθενείς καταδικάστηκαν να βιώσουν τις τελευταίες ώρες τους σε συνθήκες απομόνωσης, μοναξιάς και έλλειψης φροντίδας (ενώ σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς παρέμειναν υποσιτισμένοι και αφυδατωμένοι).

 

4. Ο ΙΟΣ SARS-CoV-2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ LOCKDOWN

 

Η «Επιδημιολογία που Βασίζεται στα Λύματα» (Wastewater Based Epidemiology - WBE), μια επιδημιολογία που βασίζεται σε απτά υλικά και αποδείξιμα στοιχεία (σε πλήρη αντίθεση με την υποθετικολογική «επιδημιολογία» που βασίζεται σε διαρκώς τροποποιούμενες στατικές προσεγγίσεις με βάση κάποια αλλοπρόσαλλά μαθηματικά «μοντέλα») αποκαλύπτει ότι «ο ιός SARS-CoV-2 κυκλοφορούσε στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν» από την κήρυξη της fake-πανδημίας από τον Π.Ο.Υ.:

 

Τα στοιχεία που στηρίζουν αυτή τη διαπίστωση προήλθαν από εξέταση λυμάτων σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων:

 

• Στην ΙΣΠΑΝΙΑ, από τον Μάρτιο του 2019:

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.06.13.20129627v1

• Στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ από τον Νοέμβριο του 2019:

• Στην ΙΤΑΛΙΑ από τις 18 Δεκεμβρίου 2019 .

Βλ. 138 μελέτες που αποδεικνύουν την εγκυρότητα της WBE

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32387778/ ]

 

Πριν από την δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων, μια συστηματική ανασκόπηση των διαθέσιμων επιστημονικών ερευνών σχετικά με την ύπαρξη του RNA ιού SARS-CoV-2 σε κόπρανα, αποκάλυψε την ύπαρξη της παρουσία του σ’ αυτά. Εξετάζοντας 26 σχετικές μελέτες, οι ερευνητές σημείωσαν ότι σχεδόν το 54% των δειγμάτων κοπράνων που ελήφθησαν από επιβεβαιωμένους ασθενείς με COVID-19 περιείχαν SARS-CoV-2. 

 

5. Ο ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ COVID ΣΤΟΝ ICD-10 ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ (!)

 

ΣΤΙΣ 1 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2019, ο ΠΟΥ ταξινόμησε μια άγνωστη τότε νόσο (την Covid-19) στον ισχύοντα «Διεθνή Πίνακα Ταξινόμησης των Νόσων» (ICD-10), με τον κωδικό 2020 ICD-10-CM (του CDC U07.1) όπου περιγράφεται ως 2019-nCoV (Acute Respiratory Disease), η οποία επιτρέπει να τίθεται η διάγνωση «COVID-19» χωρίς προηγούμενη αυτοψία, πράγμα που διόγκωσε υπερβολικά τη θνησιμότητά της.

 

Με μια καταπληκτική διορατικότητα, ο ΠΟΥ περιέγραψε και ταξινόμησε την –άγνωστη, τότε– νόσο Covid τον Οκτώβριο του 2019, δηλαδή δυόμιση μήνες ΠΡΙΝ από την εκδήλωση της νόσου στην Κίνα (για την οποία ενημερώθηκε ο ΠΟΥ στις 31 Δεκεμβρίου 2019) και πέντε μήνες ΠΡΙΝ από την κήρυξη της fake-«πανδημίας» στις 11 Μαρτίου 2020.

 

Η ταξινόμηση της Covid ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για μπορεί να της αποδοθεί ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός θανάτων που θα οδηγούσε στην επιβολή της νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας (lockdown) σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, πραγματοποιήθηκε το διαβόητο Event 201 που οργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας της Υγείας (Canter for Health Security) του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (το «Πολιτικό Γραφείο» του Χίτλερ του 21ου αιώνα και των ομοτέχνων του).

 

Το Event 201 αφορούσε την προσομοίωση μιάς άσκησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας ενός κορωνοϊού, που επρόκειτο να εμφανιστεί 6 εβδομάδες ΑΡΓΟΤΕΡΑ (31 Δεκεμβρίου 2019) και να αποτελέσει το πρόσχημα για την κήρυξη μιας fake-«πανδημίας» πέντε  μήνες ΜΕΤΑ (11 Μαρτίου 2020).

 

Προφανώς, οι «σοφοί» που πήραν μέρος στο Event 201 διέθεταν μια ανεξήγητη μεταφυσική ικανότητα πρόβλεψης των μελλούμενων ή τα είχαν προσχεδιάσει, έχοντας γνώση των μελετών της «Επιδημιολογίας που Βασίζεται στα Λύματα», οι οποίες είχαν εντοπίσει την ύπαρξη του ιού RNA του SARS-Cov-2 που «κολυμπούσε» στα λύματα της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής, ήδη από τις αρχές του… 2019.

 

 

Εξ’ ου και το εύλογο ερώτημα: Τι ήξεραν τότε οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και από πότε το γνώριζαν;

 

6. ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ»

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ κάποιος επί μερικούς μήνες τους αριθμούς που δημοσιεύουν τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Νόσων» (CDC), διαπιστώνει ότι o συνολικός αριθμός των θανάτων «από» την Covid-19 κατά την περίοδο από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2020, έχει αυξηθεί σημαντικά με την (εκ των υστέρων και με σημαντική καθυστέρηση) προσθήκη δεκάδων χιλιάδων θανάτων, με τρόπο ώστε ο αριθμός τους να ταιριάζει με την αρχική «αφήγηση» που προβλήθηκε ως λόγος για τo γενικό Lockdown, στέλνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους στην κόλαση της ανεργίας και της απελπισίας, του υποσιτισμού και της λιμοκτονίας, της αρρώστιας και του θανάτου.

 

Οι αρχικές προβλέψεις της θνησιμότητας του ΠΟΥ και των παρατρεχάμενων του ήταν τόσο κραυγαλέα ανακριβείς (χονδροειδώς διογκωμένοι), ώστε μόνη εξήγησή τους είναι ότι οφείλονται σε σκόπιμη διαστρεβλωτική παρέμβαση στο διαθέσιμο υλικό ή σε απεριόριστη άγνοια, ανικανότητα ή ανεντιμότητα των διαχειριστών του.

 

Στην πραγματικότητα ο ΠΟΥ αναφέρεται στο ποσοστό θνησιμότητας με βάση τον αριθμό των ατόμων που είχαν θετικά τεστ (τα οποία είναι απολύτως αναξιόπιστα λόγω του μεγάλου ποσοστού ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων και μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν). Φυσικά, ο αριθμός των ατόμων που έχουν «μολυνθεί» και είναι ασυμπτωματικοί χωρίς να έχουν υποστεί τεστ, είναι πολύ υψηλότερος (10 φορές υψηλότερος (λένε τα CDC), πράγμα που δείχνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας της Covid είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό θνησιμότητας της γρίπης.

 

Η γρίπη και η Covid είναι πιθανό να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες σε υπερήλικες με βαριά υποκείμενα νοσήματα. Αλλά στις ΗΠΑ, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωπο πεθαίνουν κάθε χρόνο στα νοσοκομεία όπου ασκείται η κυρίαρχη ιατρική τύπου Rockefeller, ως αποτέλεσμα ενός πλήθους αιτιών, ανάμεσα στις οποίες τα διάφορα σοβαρά νοσήματα, τα ιατρικά σφάλματα, οι λανθασμένες διαγνώσεις και οι παρενέργειες των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

 

Πριν από τLockdown, υπήρχαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι που ζούσαν σε συνθήκες λιμοκτονίας λόγω ένδειας. Μετά το Lockdown, ο αριθμός τους έχει διπλασιαστεί. Οι αυτοκτονίες έχουν τριπλασιαστεί. Οι θάνατοι από υπερβολική δόση έχουν διπλασιαστεί. Και επειδή, τίποτα δεν δείχνει ότι η οικονομία μπορεί να εξαλείψει τις συνέπειες των Lockdown, θα πρέπει να αναμένονται περισσότεροι «θάνατοι από απόγνωση.»

 

Όταν ένα σχέδιο που εφαρμόζεται για την «ανάσχεση» ενός ιού χαμηλής θνησιμότητας, σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι η ίδια η νόσος που προκαλείται από αυτόν, είναι τραγικά αποτυχημένο και πρέπει να εγκαταλείπεται.

 

7. ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Η «ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Όλα δείχνουν ότι η γεωπολιτική ισορροπία που ανατράπηκε με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ρωσίας (1991) και την είσοδο της Κίνας στην διεθνή σκηνή (2001), τείνει να αποκατασταθεί με την «κινεζοποίηση» παγκόσμιας κοινωνίας και την οργάνωση του νέου καταμερισμού ισχύος γύρω από δύο κύρια κέντρα (τις ΗΠΑ και την ΚΙΝΑ) και ένα δευτερεύον (τη μετα-σοβιετική Ρωσία), με τα οποία θα στοιχηθούν όλες οι μεσαίες και οι μικρές χώρες με βάση πρωτίστως τα συμφέροντα των νέων «Μεγάλων Δυνάμεων» και εντελώς δευτερευόντως τα δικά τους.

 

Η προηγούμενη αρχιτεκτονική της ισχύος περιελάμβανε έναν διχοτομημένο πλανήτη (ΗΠΑ, ΕΣΔΔ). Η καινούρια αρχιτεκτονική της ισχύος φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει έναν τριχοτομημένο πλανήτη, οι τρεις υποδιαιρέσεις του οποίου θα εποπτεύονται άγρυπνα από τρία ανταγωνιστικά και, συγχρόνως, συνεργαζόμενα «Πολιτικά Γραφεία»,

 

● ΜΙΑ «ΖΩΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ, με άξονα αναφοράς έναν δεσποτικό κρατικο-ιδιωτικό καπιταλισμό υπό την εποπτεία του κοινού επιτελείου του αμερικανικού κράτους, του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος (για την επικινδυνότητα του οποίου είχε προειδοποιήσει από το 1961 ο στρατηγός και  πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ) της Big Phara, της Big Tech, των Μέσων «ενημέρωσης» και των εταιρικών ομίλων κάθε είδους), που θα διατηρεί τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας και, συγχρόνως, θα την καταλύει εμπράκτως.

 

● ΜΙΑ «ΖΩΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, με άξονα αναφοράς έναν δουλοκτητικό κρατικό καπιταλισμό υπό την εποπτεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, που έκανε πράξη την επιδίωξη του Λένιν [σημείωση: για τον οποίο «Η γραφειοκρατία απέναντι στη δημοκρατία και ο συγκεντρωτισμός απέναντι στην αυτονομία, είναι η οργανωτική αρχή του επαναστατικού κόμματος απέναντι στην οργανωτική αρχή των οπορτουνιστών» (Λένιν, Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω) και «o κρατικός καπιταλισμός είναι ο προθάλαμος του σοσιαλισμού», Λένιν, Η επικείμενη καταστροφή (1918)]. Και,

 

● ΜΙΑ «ΖΩΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ σε δευτερεύοντα ρόλο, με άξονα αναφοράς ένα αυταρχικό κλεπτοκρατικό καθεστώς τύπου Πούτιν.

 

Ας μη ξεχνάμε ότι η ανατραπείσα προηγούμενη «κατάσταση ισορροπίας» που εξασφάλισε στον πλανήτη μισό αιώνα σχετικής ειρήνης ήταν αποτέλεσμα ενός καθορισμού των «ζωνών επιρροής» που προέκυψαν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Τεχεράνη, 1943 – Μόσχα, 1944 – Γιάλτα και Πότσνταμ, 1945 – και όλοι οι «διακανονισμοί» που τις συμπλήρωσαν εν συνεχεία) που είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο υπερδυνάμεις να μη συγκρουστούν ποτέ μεταξύ τους απευθείας και να περιοριστούν σε περιφερειακούς «πολέμους δι’ αντιπροσώπων».

 

Προς το παρόν, ζώντας σε μια εξαιρετικά ρευστή εποχή –όπου μπορεί να συμβεί οτιδήποτε– είμαστε μάρτυρες και θύματα μιας ανελέητης σύγκρουσης ανάμεσα σ’ αυτές τις τρεις δυνάμεις που αποσκοπούν στην αύξηση της επιρροής τους πριν από τον τελικό διακανονισμό.

 

Σ’ αυτή τη σύγκρουση, η κατασκευή και η εργαλειακή χρήση του ιού SARS-CoV-2, της νόσου Covid-19 και τα μέτρα αντιμετώπισής του, που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται με τρομακτική ομοιομορφία σε παγκόσμια κλίμακα (lockdown, δηλ. νέκρωση της οικονομίας και της κοινωνίας, μάσκες, αποστάσεις, κ.α.) σε παγκόσμια κλίμακα, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την εξουδετέρωση των αντιδράσεων των λαών-υποψηφίων θυμάτων που δεν επιθυμούν να ζήσουν ούτε σε συνθήκες δεσποτικού κρατικο-ιδιωτικού καπιταλισμού (ΗΠΑ), ούτε σε συνθήκες δουλοκτητικού κρατικού καπιταλισμού (Κίνα), ούτε σε συνθήκες αυταρχικού κλεπτοκρατικού καθεστώτος (μετασοβιετική Ρωσία).

 

8. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

 

Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων, προβάλλει το κρίσιμο ερώτημα: Σε ποια «ζώνη επιρροής» θα ριχθεί η Ελλάδα, με δεδομένο ότι ως μικρή δύναμη έχει την γεωγραφική και ιστορική «ατυχία» να συνορεύει με την Τουρκία, μια χώρα που είναι μάλλον βέβαιο ότι στη νέα αρχιτεκτονική της ισχύος θα καταχωρηθεί ως περιφερειακή δύναμη μεσαίας ισχύος.

 

Το 1944, στο Μεγάλο Παζάρι των «ποσοστών επιρροής» (Μόσχα, 9-10/10/1944), ο Τσόρτσιλ παραχώρησε στον Στάλιν όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης προκειμένου να κρατήσει στη βρετανική «ζώνη επιρροής» την Ελλάδα, χώρα-κλειδί για τον έλεγχο της Μεσογείου από τη Βρετανία, πράγμα που αφενός απέτρεπε την έξοδο της Ρωσίας στη μεσογειακή λίμνη και αφετέρου διασφάλιζε την επικοινωνία με την Ινδία, το τότε «διαμάντι του στέμματος» της αυτοκρατορίας.

 

Το 2020, δεν υπάρχει κανένας πολιτικός αντίστοιχος του «Τσόρτσιλ», ούτε κάποια αυτοκρατορία, ούτε κάποιο «διαμάντι του στέμματος» που θα μπορούσε να ρίξουν το βάρος τους στο νέο Μεγάλο Παζάρι και καθορίσουν τη θέση της Ελλάδας στην επιρροή της Ευρώπης. Απ’ αυτή την άποψη, τα πάντα είναι ακαθόριστα και ρευστά.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση (την κυβέρνηση Μητσοτάκη) που ακολουθώντας τις «οδηγίες» του Βερολίνου, εφαρμόζει συστηματικά μια πολιτική εξουθένωσης των πολιτών με τα μέτρα νέκρωσης της κοινωνίας και της οικονομίας (lockdown) στο όνομα της αντιμετώπισης ενός… κορωνοϊού.

 

Η εξάρτηση της χώρας από τη Γερμανία σημαίνει ότι στο εν εξελίξει νέο Μεγάλο Παζάρι για τις «ζώνες επιρροής» στη νέα γεωπολιτική ισορροπία, η θέση της Ελλάδας στο νέο αρχιτεκτονικό χάρτη της ισχύος στον τριχοτομημένου κόσμο, θα καθοριστεί πρωτίστως από το Βερολίνο που δεν θα διστάσει να αποδεχθεί την εκχώρηση της Ελλάδας (και της Κύπρου) στην επιρροή της Τουρκίας, εάν αυτό εναρμονίζεται με τα συμφέροντα της Γερμανίας.

 

Και σε μια τέτοια εξέλιξη –που καθένας απεύχεται– μια καθημαγμένη κοινωνία και μια διαλυμένη οικονομία δεν μπορεί να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. 

 

Καλώς ήρθατε στην κόλαση του πραγματικού ελέω ενός «ηρωικού αγώνα» εναντίον ενός… ιού.

Κλεάνθης Γρίβας


από zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.