Καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη τραγουδούν για την Αρμενία



 Eικοσιέξι καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη ενώθηκαν για να ερμηνεύσουν «Ένα τραγούδι για το Αρτσάχ», με σκοπό το κάλεσμα για αλληλεγγύη και βοήθεια προς τον Αρμενικό λαό

«Ο πόλεμος μπορεί να τελείωσε αλλά ο αγώνας των Αρμενίων συνεχίζεται. Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζονται να εκτοπιστούν από τα εδάφη τους αφήνοντας πίσω τους όλη τους τη ζωή» επισημαίνεται πριν η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής στείλει ένα μήνυμα στη συμβολική προσπάθεια «A Song For Artsakh», με τη στήριξη του Αρμενικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Hamazkayin», παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Το τραγούδι που ερμήνευσαν οι καλλιτέχνες είναι το «Bingeol» («Ξενιτιά), ένα αρμένικο παραδοσιακό άσμα.

«Στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια βοηθάτε χιλιάδες ανθρώπους να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή» επισημαίνεται πριν ακουστεί το «Bingeol».

Όσο υπάρχει η δύναμη της ένωσης ανθρώπων με κοινό όραμα, θα υπάρχει η ελπίδα. Μπορείτε να βοηθήσετε, ενισχύοντας οικονομικά τον παρακάτω φορέα στην καμπάνια «A Song for Artsakh – Stay with Armenia» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατφόρμα gogetfunding.com με τα χρήματα του εράνου που θα συγκεντρωθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα να διατίθενται σε νοσοκομεία και ιδρύματα στην Αρμενία.

Όπως επίσης μπορείτε να συνεισφέρετε είδη ρουχισμού και άλλα αναγκαία υλικά στον «Αρμενικό Σταυρό Ελέους Μακεδονίας – Θράκης», μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, εθελοντική και φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση, που σκοπό έχει την κοινωνική πρόνοια, την ευημερία, την κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη της αρμενικής κοινότητας και την υποστήριξη του λαού της Αρμενίας.

Ακούστε το τραγούδι:


Στη διασκευή του «Bingeol» συμμετέχουν:

Τραγουδιστές: Αρτενιάν Έλενα, Γεροφώτη Μέλα, Δονικιάν Μαρίνα, Δριβάκου Όλγα, Μαλκουτζή Νόνικα, Μηλώση Χριστίνα, Μπαργιώτα Ελευθερία, Παπαγεωργίου Θάνος, Παπακώστα Ιωάννα, Παυλίδου Νατάσα, Σιετή Αλεξάνδρα, Σπυριδονίδου Μαρία, Σωτηριάδου Μαρία, Τσαλίκη Κική, Φαλκώνης Μιχάλης, Φωκάς Γιώργος.

Μουσικοί: Vartan Abovian (duduk), Βαφείδης Νίκος (drums), Βουκικλαράκης Αναστάσης (κρουστά), Ζαχαριάδου Αναστασία (κανονάκι), Καραγιαννακίδης Διαμαντής (πλήκτρα), Ματζάρης Τάσος, Παπαδόπουλος Χρήστος (κλαρινέτο), Σμυρνής Γιώργος (μπάσο), Σταυρίδης Θάνος (ακορντεόν), Τέμπρελη Στέλλα (τσέλο), Φωκάς Γιώργος (κιθάρα).

Παραγωγή: Βαφείδης Νίκος & Φωκάς Γιώργος
Ενορχήστρωση φωνών: Φωκάς Γιώργος
Οργάνωση παραγωγής: Αρτενιάν Έλενα & Ντονικιάν Μαρίνα
Μοντάζ: Βαφείδης Νίκος
Μίξη: Παπαποστόλου Απόστολος
Μετάφραση στα Αγγλικά: Τσόκλη Χαρά

από in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.