H Ολίβια Κόλμαν στις Σπέτσες – Η συγγραφέας-φάντασμα



 Η Ολίβια Κόλμαν πρωταγωνιστεί στην ταινία “The Lost Daughter” που γυρίζεται στις Σπέτσες. Ενσαρκώνει μια γυναίκα που ενώ κάνει διακοπές, συναντά στο νησί μια γυναίκα με την κόρη της. Η συνάντηση αυτή την ταράζει, ξυπνάει μέσα της αναμνήσεις από τα νιάτα της, όταν είχε και εκείνη παιδί, και παρουσιάζει εμμονή. Είναι ένα αρκετά σκοτεινό έργο χωρίς spoilers από εμάς.

Η Κόλμαν είναι γνωστή στην Ελλάδα κυρίως από το Όσκαρ της για την "Ευνοουμένη" τoυ Λάνθιμου, αλλά έχει ξεχωρίσει παλιότερα και στο εξαιρετικό βρετανικό σίριαλ "Broadchurche" όπως πρόσφατα ως Ελισάβετ στην σειρά "Crown". Η σκηνοθέτης είναι σχετικά νέα στη σκηνοθεσία ταινιών και το έργο στο οποίο στηρίζεται η ταινία "Η Χαμένη Κόρη" στηρίζεται στο βιβλίο μιας γυναίκας (ή άνδρα) που δεν ξέρει κανείς την αληθινή της/του ταυτότητα.

Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι στην παραγωγή έμειναν στο Poseidonion Grand Hotel στην Ντάπια. Ανάμεσά τους η Ντακότα Τζόνσον αλλά και ο Πολ Μέσκαλ, πιο γνωστός από την σειρά του BBC, "Normal People". Επίσης η Τζέσι Μπάκλεϊ, ο Πίτερ Σάρσγκαααρντ και ο Όλιβερ Τζάκσον Κοέν. Η σκηνοθεσία είναι της 40χρονης Μάγκι Τζιλενχάαλ, κόρη σκηνοθετών, που ίσως την θυμάστε ως ηθοποιό από το Donnie Darko, όπου έπαιζε με τον αδελφό της.

Διαβάστε την συνέχεια στο slpress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.