H μοναδική δημοσιογράφος που «στρίμωξε» τόσο τον Τραμπ: «Δεν είστε ένας τρελός θείος» (Video)



 Το δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν ενόψει των επερχόμενων εκλογών αντικαταστάθηκε από ταυτόχρονες συνεντεύξεις τους σε μεγάλα δίκτυα και ο μεν Τραμπ μίλαγε στο NBC, ενώ ο Μπάιντεν στο ABC.

Η Σαβάνα Γκάθρι του NBC εκνεύρισε Ρεμπουμπιλκάνους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κατόρθωσε να «στριμώξει» αρκετά τον πρόεδρο των ΗΠΑ και οι ερωτήσεις της δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν και τόσο... αβανταδόρικες.

Αρχικά σχολίασε ότι ο Αμερικάνος Πρόεδρος σε πολλές περιπτώσεις κάνει retweet ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Τραμπ απάντησε ότι δεν ξέρει τίποτα γι' αυτούς που τα λένε, εκτός από το ότι είναι κατά της παιδοφιλίας. Η Γκάθρι του απάντησε «μα τους ξέρετε». «Δεν τους ξέρω» επέμεινε ο Τραμπ αν και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει tweet με μια θεωρία της ομάδας, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «κατασκεύασε» το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

«Το μόνο που έκανα ήταν να μοιραστώ την άποψη κάποιου», απάντησε ο Τραμπ στην Γκάρθι στο ποιος ήταν ο λόγος να το κάνει αυτό. Και εκεί έπεσε ο... κεραυνός από την παρουσιάστρια.

«Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε ο τρελός θείος που μπορεί να κάνει retweet το οτιδήποτε» του ανταπάντησε...

Ακολούθως, το στρίμωγμα συνεχίστηκε όταν τον προκάλεσε να απαντήσει ξεκάθαρα αν είχε υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού στο ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν, όταν είχε πει «μπορεί να το έκανα, μπορεί και όχι».

Αυτά και άλλες ερωτήσεις προκάλεσαν εκνευρισμό των Ρεπουμπλικανών και ο διευθυντής επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ είπε: «Αν και το δεύτερο ντιμπέιτ ακυρώθηκε, αυτό συνέβη σήμερα με τον πρόεδρο Τραμπ να κερδίζει την Σαμάνθα Γκάθρι του NBC στον ρόλο του αντιπάλου στο ντιμπέιτ και του υποστηρικτή του Μπάιντεν».

από gazzetta, μέσω topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.