Ο «πράσινος πλανήτης», το πιο απόκοσμο σημείο στην Ελλάδα

 


Βλέποντας από ψηλά την Ελλάδα, πάντα σε γοητεύουν μέρη που δε θα το φανταζόσουν. Όπως συμβαίνει και με ένα μέρος όχι και τόσο μακριά από την Αθήνα. Βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Λαμίας και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και καθηλωτικές.

Ο λόγος, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv για τον «πράσινο πλανήτη» της Ελλάδας όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν. Εκεί, λοιπόν, βρίσκονται οι εκβολές του Σπερχειού ποταμού, οι πιο εντυπωσιακές αλλά και απόκοσμες εκβολές της χώρας. Μια σύντομη απόδραση που πρέπει να κάνεις αν θες να δεις την ελληνική φύση στο μεγαλείο της.

Ο άγνωστος «πράσινος πλανήτης» της Ελλάδας

Αυτό που θα δεις στον Σπερχειό ποταμό και συγκεκριμένα στις εκβολές του είναι εικόνες τόσο διαφορετικές αλλά και εντυπωσιακές παράλληλα. Από αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη γη. Κι όμως εκεί, οι εικόνες από ψηλά μας μεταφέρουν σε έναν άλλο πλανήτη άγνωστο, τον
«Πράσινο Πλανήτη».

Είναι ένα δημιούργημα της φύσης που αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης. Η αρμονία των χρωμάτων και του σχήματος των εκβολών είναι χαρακτηριστική. Ένας υδροβιότοπος μεγάλος σε έκταση και ξεχωριστός σε ομορφιά που δημιουργεί τελικώς ένα υπερθέαμα. Οι πτήσεις με drone πάντα βοηθούν να θαυμάσουμε από μια άλλη οπτική τέτοια τοπία.

Διαβάστε την συνέχεια στο newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.