Έσπασαν τα μπροστινά πόδια σε λιονταράκι-Για να βγαίνει φωτογραφίες με τουρίστες!


Η αποτρόπαια εγκληματική πράξη, έχει ξεσηκώσει οργή σε όλη την Ρωσία και μάλιστα και στον ίδιο τον Πούτιν που διέταξε έρευνα.
Οι αποτρόπαιες πράξεις που συμβαίνουν από το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν τελειωμό…Τέτοια ήταν και η περίπτωση με το μικρό λιονταράκι στη Ρωσία.
Η επαίσχυντη πράξη απέναντι στο ζώο
Την κακοποίηση ενός αθώου πλάσματος που όταν αποκαλύφθηκε, προκάλεσε την οργή στη Ρωσία και μάλιστα ο Πούτιν διέταξε έρευνα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
Ο Σίμπα, το μικρό και αξιολάτρευτο λιονταράκι, είχε απαχθεί όταν ήταν λίγων ημερών από τη μαμά του, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε φριχτά για να κάθεται ακίνητος όταν έβγαιναν φωτογραφίες μαζί του οι τουρίστες.



Όλη αυτή η κακοποίηση που είχε υποστεί το ζώο, αποκαλύφθηκε όταν ένας κτηνίατρος, ο Karen Dallakyan, δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο στα τέλη Μαρτίου το απίστευτο περιστατικό κακοποίησης και ο ίδιος έκανε παρέμβαση.
Πιο συγκεκριμένα του έσπασαν τα πόδια και τη σπονδυλική στήλη για να κάθεται ακίνητο ενώ οι τουρίστες έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του σαν να μη συνέβη τίποτα.
Το λιονταράκι ήταν στα πρόθυρα του θανάτου όταν η ρωσική οργάνωση προστασίας των ζώων «Σώσε με» ενημερώθηκε και αμέσως παρενέβη.
Η οργάνωση δεν πίστευε το μέγεθος της κακοποίησης. Είχε σπασμένο πόδι, σπασμένη σπονδυλική στήλη, εντερική απόφραξη και ατροφία των πίσω άκρων.
Ο κτηνίατρος Karen Dallakyan μαζί με ομάδα και άλλων εξειδικευμένων γιατρών βρέθηκαν δίπλα του προσπαθώντας να θεραπεύσουν το λιονταράκι.
https://www.instagram.com/p/B-kGqN8gdy6/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B_UU-m8A0B3/?utm_source=ig_embed
Όπως φαίνεται, οι κτηνίατροι τα κατάφεραν! Του έσωσαν τη ζωή και τώρα μαθαίνει ξανά πώς να περπατάει, να κινείται και να παίζει.

από iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.