''Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων;''


Γράφει ο Νίκος Καραβέλος

Όπως γνωρίζετε, η Ελλάς διαθέτει πλέον βαρβάτη κυβέρνηση!
Βαρβάτος είναι ο ικανός (λατιν. barbatus = ο γενειοφόρος, ο ένορχις, ο ικανός για γενετήσιο οργασμό).

Επομένως η κυβέρνηση μας σήμερα, είναι, επιτέλους, ικανή να μας κυβερνήσει γλυκά μα και βίαια, αν παραστεί εθνική ανάγκη και αν χρειαστεί.
Με τρυφερότητα μα και κομματάκι αγριωπά. Όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που η εξουσία έχει αποφασίσει να εξαντλήσει επάνω σου, τις ακόρεστες ερωτικές της φαντασιώσεις..
Πρέπει να πούμε πως και οι άλλες κυβερνήσεις της ευρωπαϊκής μας "οικογένειας", του κοινώς λεγομένου ευρωπαϊκού μας "γυφτομαχαλά", τον ίδιο οίστρο εκδηλώνουν και τις ίδιες ακόρεστες "γενειοφόρες" ορέξεις, σε βάρος και των δικών τους υπηκόων.
Προ του κινδύνου να εξαλειφθεί το ελληνικό έθνος, λόγω της "πανδημίας" του κορωνοϊού και εκείνης του κουτοϊού, η βαρβάτη μας κυβέρνηση αποφάσισε να μας φυλακίσει στα σπίτια μας, διαλύοντας τη χώρα.
Για να το πετύχει έπρεπε να απλωθεί ο τρόμος των νεκρών. Οι άνθρωποι χάνονταν σαν τα μαλάκια στο ανοιχτό στόμα πεινασμένου καρχαρία, την "νύχτα των καλαμαριών".
Τι κι αν φώναζαν κάποιοι πως τα φέρετρα τάχα της νόσου, ήταν από τους πνιγμένους στο νησί Λαμπεντούζα το 2013 και τα καμιόνια που τάχα μετέφεραν τους σκοτωμένους από τον ιό στα κρεματόρια, ήταν από στρατιωτικές μετακινήσεις στη Γαλλία και όχι στην Ιταλία.
Χρειάστηκε (ώ, τι εύκολο!) να επιστρατευτούν οι πάντα πρόθυμοι δημοσιογράφοι, οι "κορμοράνοι" (1) για τους οποίους ο Εμμ. Ροϊδης έλεγε ότι βρωμάνε όπως το σάπιο ψοφίμι.
Και ο Ευάγγελος Λεμπέσης συμπλήρωνε, πως ο Τύπος είναι μεν η τέταρτη εξουσία, όμως, η τελική θέση της εξαρτάται, από το πόσο οι άλλες τρεις εξουσίες μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους.
Και φυσικά, όπως πάντα, οι τρομοκράτες του "Τύπου", με την αναίδεια, την αγραμματωσύνη, την εμπάθεια και το "αζημίωτο" που τους διακρίνει, ανέλαβαν εργολαβικά να φοβερίζουν τον κόσμο..
Όπως γνωρίζετε τέλος, η Ελλάς, πλην των πολιτικών της ταγών, ταγός= ανώτατος αρχηγός λαού ή αγέλης), διαθέτει και σπουδαία πλέον πολιτειακή εκπροσώπηση.
Τούτο μας κάνει υπερήφανους, ιδίως τον γράφοντα.
Πράγματι η πρώην συμφοιτήτρια και νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το βαρύ κύρος της αποφάνθηκε (ναι ναι!!) στα σοβαρά ότι: "Η πανδημία μας έκανε να εκτιμήσουμε τους δημοσιογράφους"!!
Κατόπιν τοιαύτης δηλώσεως, εμείς, αφού πρώτα μείναμε άφωνοι, αμέσως αλλάξαμε γνώμη και αποκηρύξαμε ακόμα και τον εαυτό μας, και ,επιτέλους, πήγαμε με την σκέψη της Προέδρου μας και του πρωθυπουργού μας.
Τι κι αν ομολογεί κυνικά ο "Εθνικός Ιατρός", ότι συμμετείχε στην, εν γνώσει, παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθών,αυγατίζοντας τους νεκρούς από κορωνοϊό, για λόγους στατιστικής.
Μια τέτοια δήλωση της Προέδρου Δημοκρατίας, τέτοιες ώρες, καθιστά άχρηστη πλέον κάθε αντίθετη άποψη.
Ισχύει, κατά την πρώην πρόεδρο του ΣΤΕ και νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μόνο ότι ξερνούν οι δημοσιογράφοι.
"Τι χρείαν έχομεν, επομένως, μαρτύρων;"
(1) Κορμοράνος= πτηνό βουτηγμένο στο πετρέλαιο, με την φωτογραφία του οποίου, δημοσιογράφος εξαπατούσε το κοινό , πως τάχα οι Ιρακινοί κατέστρεψαν το περιβάλλον στον πόλεμο του Κόλπου.

Νίκος Ι. Καραβέλος, Δικηγόρος Συγγραφέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.