Κατερίνα Μονογυιού: Γεννημένη... ρήτορας στη βουλή, τη «γλεντάει» το twitter (Video)


Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα social media η ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή για τα υδατοδρόμια η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε μάλλον... απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε με δυσκολία, συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, με αρκετές παύσεις, ενώ μπέρδευε και τα λόγια της.
Με ειρωνική διάθεση, χρήστης του Twitter γράφει: «Μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της βουλής η Κ. Μονογυιού, γιατί ποιος είναι καταλληλότερος να πει την άποψή του για την μόρφωση απ΄ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη».

«Το πιο σοκαριστικό με την Κατερίνα Μονογυιού δεν ήταν ότι συλλάβιζε διαβάζοντας την ομιλία της, αλλά ότι όταν την ολοκλήρωσε ακούστηκαν χειροκροτήματα», γράφει άλλος χρήστης του Twitter.
Μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της βουλής η Κ. Μονογυιού, γιατί ποιος είναι καταλληλότερος να πει την άποψή του για την μόρφωση απ΄ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.


Ποιος έδωσε απολυτήριο στην Κατερίνα Μονογυιου?


Η Μονογυιού είνα beauty therapist. Θα σέβεστε!


View image on Twitter


Βραδινό ανάγνωσμα

(Από εδώ έχει πάρει το μεταπτυχιακό της η Μονογυιου)
https://


View image on Twitter


Το χειρότερο με την Μονογυιού δεν είναι ότι δεν μπορεί να μιλήσει δημοσίως. Είναι ότι το κάνει, αποτυγχάνει και το ξανακάνει. Ένας άνθρωπος που έκανε μια τέτοια εμφάνιση σε ένα κοινό και έχει στοιχειώδη ντροπή, θα πήγαινε σπίτι μετά και θα καθόταν 6 χρόνια μέχρι να ξαναβγεί

Είχα τις ενστάσεις μου για την Μονογυιού μέχρι που την άκουσα να λέει ότι πήρε ευλογία για να κατέβει για βουλευτής δεν κατεβαίνει έτσι και ησύχασααπό topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.