Ακρίτα: Μιλάτε σοβαρά τώρα κύριε Πέτσα;


Γράφει η Έλενα Ακρίτα

Επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα εξαπέλυσε με ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τη δήλωσή του ότι «το θέμα του κ. Διαματάρη έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του υφυπουργού ότι σπούδασε».

Η Ελενα Ακρίτα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Μιλάτε σοβαρά, κύριε Πέτσα ή τρολάρετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό; Έχετε συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης; Ο άνθρωπος είπε ψέματα ξεκάθαρα. Και θα συνεχίσει να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Ζείτε ανάμεσά μας ή είστε εκτός πραγματικότητας; Έχετε διακτινιστεί από τον πλανήτη Κρύπτον και μάς το κρύβετε; Αν είναι ποτέ δυνατόν να μην παραιτηθεί κυβερνητικός λειτουργός που ‘συνελήφθη’ ψευδόμενος. Είναι απάντηση αυτή που δώσατε στον ελληνικό λαό; Δηλαδή θα τον κρατήσετε στο πόστο του; Γιατί αυτό μάς λέτε εσείς εδώ. Και το λέτε χωρίς να ντρέπεστε. Και μού είστε και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εύγε.

Εντιτ Έχω φάει σε μια πιτσαρία πού’ντο Χάρβαρντ στο δεξί σου χέρι, μπορετέ να με διορίσετε αν δεν σάς κάνει κόπο;».
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης σε δήλωσή του ομολόγησε ότι δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Columbia (σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, που έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών), επισημαίνοντας πως «πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».
από topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.