Εθνολογικός αφανισμός και Ισλαμοποίηση της Ελλάδας


Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Η πολιτική του ανοιχτού προσκλητήριου και των διάτρητων  συνόρων που ακολουθούν στην πράξη οι «φιλάνθρωπες» ελληνικές κυβερνήσεις όλων των πολιτικών αποχρώσεων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια  σε φτωχοποίηση, Ισλαμοποίηση και εθνολογικό αφανισμό τη χώρας μας.
Την ώρα που τα κοράκια των διεθνών αγορών αρπάζουν τα σπίτια των ιθαγενών Ελλήνων και τους μετατρέπουν σε άστεγους στη χώρα τους, οι Ελληνικές κυβερνήσεις, οι χθεσινές και οι σημερινές, έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τους Μουσουλμάνους εισβολείς-εποίκους. Η συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχεται από Πακιστάν, Μαρόκο,Αλγερία  Σομαλία και γενικότερα από Αφρικανικές και Ασιατικές Ισλαμικές χώρες όπου σήμερα δεν υφίστανται εμφύλιοι πόλεμοι, με αυτονόητο το γεγονός ότι οι εισβολείς δεν είναι πρόσφυγες.
Εθνολογική αλλοίωση
Η χωρίς όρια μαζική εισβολή Μουσουλμάνων μη αφομοιώσιμων εποίκων, το ερμητικό κλείσιμο των βόρειων συνόρων, οι επιστροφές παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα από χώρες της Δυτικής  Ευρώπης σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ, οδηγούν στη διαπίστωση ότι, σε αντίθεση με το παρελθόν, οι περισσότεροι από τους νέους εισβολείς θα παραμείνουν τελικά στην Ελλάδα.Οι επαναπροωθήσεις είναι στην πραγματικότητα αμελητέες και ουσιαστικά ανύπαρκτες.
Την ίδια ώρα, ο Ελληνικός πληθυσμούς συρρικνώνεται δραματικά. Λόγω της κρίσης, το δρόμο της φυγής στο εξωτερικό παίρνουν κάθε χρόνο 80.000-100.000 νεαροί Έλληνες σε αναπαραγωγική ηλικία. Η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων έχει πάρει δραματικές διαστάσεις, αφού γεννούν περίπου ένα παιδί κατά μέσο όρο, έναντι πέντε παιδιών των Μουσουλμάνων. Σήμερα, στα Αθηναϊκά μαιευτήρια, οι γεννήσεις παιδιών από Μουσουλμάνες μητέρες τείνουν να ξεπεράσουν αυτές των Ελληνίδων. Οι θάνατοι Ελλήνων είναι διπλάσιοι από τις αντίστοιχες γεννήσεις.
Οι δουλέμποροι δρουν με τη συνδρομή του τουρκικού κράτους και την ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων
Τα λεφτά είναι πολλά.Οι ΜΚΟ στην Ελλάδα και τα κυκλώματα των δουλεμπόρων στην Τουρκία έχουν  τζίρο πολλών δις ευρώ. Λειτουργούν με τη συνδρομή του τουρκικού κράτους και την ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων και διαφημίζουν αποτελεσματικά τις καλές τους υπηρεσίες στους “πελάτες”. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ,περίπου μισό δις κατοίκων της Ασίας και της Αφρικής επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά,Αυστραλία, όπου τα σύνορα τελευταία έχουν κλείσει, σε αντίθεση με την Ελλάδα.
Ο δυτικός τρόπος ζωής, λόγω και των τρυφηλών και παραπλανητικών προτύπων της παγκοσμιοποιημένης τηλεόρασης, αποτελεί προσφιλή προορισμό για τους νέους απανταχού της γης, κάτι ανάλογο με την ελκυστικότητα που ασκεί η πόλη στο χωριό. Τι καλύτερη διαφήμιση μπορεί να υπάρξει για μια τέτοια προοπτική, όταν γίνεται γνωστό ότι στη «φιλάνθρωπη» Ελλάδα προσφέρεται δωρεάν στέγαση, κατοικία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση. Ότι οι μετανάστες και όχι πρόσφυγες, έχουν πολλά δικαιώματα και καμιά υποχρέωση. Ότι τους πληρώνουν χωρίς να έχουν εργαστεί, χωρίς να έχουν συνεισφέρει σε τίποτα στη χώρα υποδοχής.Με τα κινητά τους στο χέρι, στέλνουν προσκλητήριο μήνυμα στους δικούς τους για να έρθουν και αυτοί.Και έτσι το κύμα της εισβολής γίνεται τσουνάμι.
Με ένα αρχικό αντίτιμο προς τους δουλέμπορους, που μέρος του μπορεί να καταβληθεί και αργότερα μέσα και από εγκληματικές δραστηριότητες από το κύκλωμα των ναρκωτικών, της πορνείας, της πώλησης ανθρώπινων οργάνων, κλπ., το ταξίδι αποφασίζεται. Όσο πιο επιτυχημένη η κατάληξή του, τόσο μεγαλύτερο το κύμα  αυτών που αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο. 
Γερμανοί αστυνομικοί με το προκάλυμμα της Frοntex,  έχουν αναλάβει τον έλεγχο των συνόρων μας ώστε να αποτρέπεται η έξοδός από την Ελλάδα των παράνομων μεταναστών, τους οποίους Γερμανικές και διάφορες ΜΚΟ καλοδέχονται στην Ελλάδα. Η Γερμανία επιθυμεί την είσοδο στη χώρα της προσφύγων από τη Συρία για να ενισχύσει την οικονομία της με φτηνό εργατικό δυναμικό από μια εθνότητα με σχετικά υψηλό πολιτισμικό και εργασιακό επίπεδο. Οι υπόλοιποι ανεκπαίδευτοι,συχνά φανατικοί και βίαιοι Μουσουλμάνοι, θα μείνουν εδώ σε μια χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση.
Ισλαμοποίηση
Οι μεγάλες δυτικές χώρες που είναι κυρίως υπεύθυνες για τη δημιουργία τοπικών εντάσεων και προσφυγικών καταστάσεων, τώρα πια κρατούν κλειστά τα σύνορά τους. Η Ελλάδα των εννέα  γερασμένων και υπογεννητικών Ελλήνων, δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια εποίκων από τα ανατολικά σύνορα και μεταβάλλεται σταδιακά σε χώρα υπό Μουσουλμανική διοίκηση και κατοχή. Σε αντίθεση με τα 400 χρόνια της Τουρκικής κατοχής, σήμερα η γεννητική αναπαραγωγή νέων Ελλήνων είναι κάτω από το όριο συντήρησης του Έθνους, γεγονός που σε συνδυασμό με την Μουσουλμανική εισβολή, προδικάζει τον αφανισμό του. 
Αν συνεχιστεί η σημερινή μαζική Ισλαμική εισβολή, με συνυπολογισμό και της υπεργεννητικότητάς τους (5 παιδιά ανά γυναίκα, έναντι 1,1 από τις Ελληνίδες),στα επόμενα 10 περίπου χρόνια, μαζί με τα δύο εκατομμύρια των ήδη εγκατεστημένων εδώ νόμιμων ή παράνομων Μουσουλμάνων σε όλη την Ελλάδα και στη Δ. Θράκη, θα ανέρχονται συνολικά σε 4-5 εκ. άτομα νεαρής ηλικίας.
Μετά τα δέκα αυτά κρίμα χρόνια, με δεδομένη την υπογεννητικότητα των Ελληνίδων και τη μαζική φυγή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, οι ιθαγενείς Έλληνες θα ανέρχονται σε 7-8 εκ. γερασμένων πολιτών. Τότε, τα ακραία στοιχεία του εγκατεστημένου εδώ πολυπληθούς μη αφομοιώσιμου Μουσουλμανικού  πληθυσμού, θα απαιτήσουν και θα επιτύχουν το πλήρες άνοιγμα των συνόρων, με συνέπεια να εισβάλλουν άμεσα μεγάλες μάζες ομόθρησκών τους. Με τη δραματική αυτή εξέλιξη, πολύ σύντομα θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά και πολιτικά και αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος του ελληνισμού στην αρχαία κοιτίδα του ύστερα από 3.000 χρόνια ιστορικής διαδρομής. 
Θα βράσουμε και θα καούμε απλά, “φιλανθρωπικά”, Μουσουλμανικά. 
Χωρίς αιματοχυσίες, δράματα και περιπλοκές, με τις ευλογίες  του αριστεροδεξιού «φιλανθρωπισμού» και της συμπλέουσας Νέας Τάξης, το όραμα της παγκοσμιοποίησης τύπου Τζώρτζ Σόρος γίνεται πράξη, με πρώτο και μεγαλύτερο θύμα του την Ελλάδα.Έτσι δικαιώνεται και ο Οζάλ που έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους». Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, οδεύουμε σε καθεστώς κυριαρχίας της Σαρίας και της Μπούργκας στη χώρα του Σωκράτη, του Περικλή, του Θεμιστοκλή. Σαν τον βάτραχο που ψήνεται σιγά σιγά, στο τέλος εμείς και σίγουρα τα παιδιά μας, θα βράσουμε και θα καούμε απλά, φιλανθρωπικά, μουσουλμανικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.