Προληπτική αποστολή πολεμικών πλοίων αν κλιμακώσει η Άγκυρα: Θα τους περιμένουμε…


ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL Γ.Σ. 

«Μια από τις σκέψεις είναι να προλάβουμε οποιαδήποτε εξέλιξη στην ευαίσθητη περιοχή νότια από το Καστελόριζο, στο λεγόμενο και «τριεθνές» και για να προλάβουμε το οτιδήποτε θα είμαστε πολύ πριν από τους άλλους, εμείς παρόντες.» 

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αυτή είναι μια από τις πιο καυτές λύσεις που έχουν ήδη θέσει και υπόψη της ηγεσίας του Ελληνικού πενταγώνου οι επιτελείς που γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις την θρασύτητα του γείτονα που θέλει να σου κλέψει εκτός της αυλής του σπιτιού σου, ακόμη και ένα μέτρο ώστε να επεκταθεί εκείνος με πονηριά. Κι επειδή την προηγούμενη φορά οι Τούρκοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν χωρίς αποτέλεσμα, στο όριο της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με το σεισμογραφικό ερευνητικό «Barbaros», αυτή τη φορά- για να μην τρέχει καμία φρεγάτα που είναι αποσπασμένη στη Unifil- έχουν γνώση οι φύλακες. 

Για όσους διαβάζουν και βλέπουν καθημερινά τις κινήσεις των γειτόνων μας. πριν από τρεις ημέρες η ιστοσελίδα μας είχε επισημάνει ότι υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα κι ένα άτυπο «Μολών Λαβέ» από τα έμπειρα πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού. Και αυτό διότι οι εξαγγελίες της Τουρκίας για το δεύτερο σεισμογραφικό ερευνητικό σκάφος «Ουρούτς Ρέϊς» αναφέρονται στα μέσα του Αυγούστου και αν μελετήσει κανείς τις περιοχές που υποτίθεται πως θα θελήσουν να απλώσουν καλώδια, ορισμένες περιλαμβάνουν τμήματα της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.