Δεν έχει εμπιστοσύνη στους πιλότους του ο Ερντογάν: Οι S-400 γύρω από το παλάτι του


Το φοβικό σύνδρομο του πραξικοπήματος που βίωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον ωθεί να μεταφέρει τους S-400 στα πέριξ της Άγκυρας, ώστε να προστατεύουν τον ίδιον, το παλάτι του και την κυβέρνηση του από τυχόν μια νέα απόπειρα. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Το μένος του άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, κατά των Αξιωματικών της Πολεμικής του Αεροπορίας ήταν μεγάλο ενώ πλέον οι επιτελείς του φοβούνται ο ένας τον άλλον και κυρίως οι αεροπόροι της Τουρκίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η συνοχή που απαιτείται για να δύναμη που διαθέτει υπεροπλία στην περιοχή. 


  • Το γεγονός πάντως- εφόσον ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες- πως ένα κομμάτι των Ρωσικών πυραύλων θα εγκατασταθούν στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, δεν σημαίνει λόγω της εμβέλειας τους πως δεν αποτελούν κίνδυνο τόσο για το Αιγαίο όσο και για τις γειτονικές χώρες. 

Ήδη και το Ισραήλ (μια χώρα που έχει δείξει περίτρανα ότι δεν δέχεται καμία απειλή) έχει εκφράσει την δυσφορία του για την εξέλιξη με την προμήθεια των S-400 από την Τουρκία κι αυτό μπορεί ο καθένας να το καταλάβει κοιτάζοντας τον χάρτη της περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.