Εσείς γνωρίζετε ότι Γερμανός πρώην καγκελάριος είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της Rosneft;



Δεξιά στη φωτό είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Ο Σρέντερ ήταν Καγκελάριος της Γερμανίας μέχρι το 2005 όταν ανέλαβε η Μέρκελ. Όταν τέλειωσε η θητεία του, που λέτε ότι βρήκε δουλειά; Δεν ξέρετε ε; Άντε, θα σας τα σπάσω εγώ πάλι τα «γράμματα».
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Με το που έγινε η Μέρκελ καγκελάριος ο Γκέρχαρντ έπιασε δουλειά στον Ρωσικό ενεργειακό κολοσσό ROSNEFT. Κουφαθήκατε ε;

Μα είναι δυνατόν ένας πρώην Καγκελάριος να εργάζεται στον πιο μισητό εχθρό της Γερμανίας; Και που να σας πω τη συνέχεια!

Η Rosneft δηλαδή ο Σρέντερ, διοικεί σήμερα 270.000 υπαλλήλους που αποφέρουν ετησίως 103 δις δολάρια. Σε μια εταιρία που στο ενεργητικό της έχει assets 210 δις $.
Οι "αγράμματοι" αναλυτές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που ακόμα βλέπουν «έργα επιστημονικής φαντασίας», ότι δήθεν υπάρχουν Εθνικές Συμμαχίες κρατών κι άλλα τέτοια που ίσχυαν πριν από 50 χρόνια, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα γι αυτά που θα σας πω σήμερα και μόλις τελειώσουν το διάβασμα θα αρχίσουν ΠΑΛΙ το ξέφρενο γκουγκλάρισμα για να βρουν έστω ένα παραμικρό λάθος που κάνω… Γιατί θα ξεφτιλιστούν πάλι, μιας και στις αναφορές τους δεν περιέλαβαν αυτήν την … γιγάντια λεπτομέρεια!

Όταν το 2010 άρχισε να φαίνεται ότι το ρωσικό φυσικό αέριο είναι πλέον το νούμερο ένα καταναλωτικό αγαθό των Ευρωπαίων, εδώ σας δούλευαν όλοι αριστερά και δεξιά, γράφοντας για τον Ρωσικό μπαμπούλα και τον επικείμενο πόλεμο Γερμανίας-Ρωσίας και άλλα τέτοια, ουδέποτε σας είπαν, ότι η Rosneft έχει καταστρώσει ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό σχέδιο. Και για αυτό αναβάθμισε τον Σρέντερ από απλό υπάλληλο σε διοικητικό στέλεχος. (Καλά το διαβάσατε). Και το 2017, η Rosneft (που υποτίθεται ότι ανήκει στο Ρωσικό Δημόσιο) μπήκε κι αυτή στο πλάνο της VEB (Vnesheconom Bank που υποτίθεται ότι κι αυτή είναι δημόσια τράπεζα) της τεράστιας Ενεργειακής Επένδυσης των 40 δις$ στο Ιράν μαζί με την GazProm.

Toν Αύγουστο του 2017, η Rosneft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κάνει τον Σρέντερ μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Σήμερα που μιλάμε, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, δεν είναι απλά ένα μέλος του ΔΣ της Rosneft.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ROSNEFT!

Θα θέλατε λοιπόν να σας πω και τη συνέχεια; Θέλετε να σας πω ποιοι άλλοι συμμετέχουν στο ΔΣ της Rosneft και τι Εθνικότητα έχουν; Θέλετε να δούμε μαζί, το μετοχολόγιο του 49.5% των υπολοίπων "παιχτών" της Rosneft;

Ψάξτε με λοιπόν και πάλι! Άιντε παλληκάρια μου αναλυτές να σας δω πριν γράψω την συνέχεια! Άιντε να δω τι θα σκεφτείτε να πείτε πάλι στον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη και στους άσχετους των Αθηνών…

ΥΓ.
Έτσι γίνονται οι αναλύσεις. Για αυτό μερικοί-μερικοί ... "συνωμοσιολόγοι" μπορούμε και πέφτουμε μέσα ακόμα και στον χρόνο που οι τουρκικές φρεγάτες θα την "έπεφταν" στην ιταλική πλατφόρμα της ΕΝΙ. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.