Καλπάζει ο Nigel Farage και το Brexit στην Μ. Βρετανία


Το κόμμα του Brexit του Nigel Farage, αναμένεται να γράψει ιστορία, αφού προβλέπεται ότι θα λάβει το υψηλότερο ποσοστό σε ευρωεκλογές στη Μ. Βρετανία  τα τελευταία 25 χρόνια. 


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Το νεότευκτο αντευρωπαϊκό κόμμα με επικεφαλής τον φίλο της Ελλάδας Nigel Farage, προσεγγίζει το τεράστιο 37% στην τελευταία δημοσκόπηση του YouGov για τους The Times στο διάστημα 19-21 Μαΐου. Πιθανόν να είναι μία από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, πριν οι Βρετανοί ψηφοφόροι προσέλθουν στις κάλπες.

Εάν το ποσοστό αυτό αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, επισημάινεται και πάλι ότι, θα είναι το μεγαλύτερο που θα έχει επιτευχθεί ποτέ από ένα πολιτικό κόμμα στις ευρωπαϊκές εκλογές, με το υψηλότερο να είναι του Εργατικού Κόμματος με 42,6% στις ευρωπαϊκές εκλογές του 1994.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του YouGov, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες λαμβάνουν 19%, με το Εργατικό Κόμμα να υποχωρεί στο 13%, και οι Πράσινοι στο 12%.

Αναρωτιόμαστε που κρύβονται όλοι οι αισχροί παπαγάλοι του συστήματος που μας βομβάρδιζαν ότι, οι Βρετανοί έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα και επιθυμούν μια δεύτερη ευκαιρία για την ανατροπή τους.

Βασική πηγή: express.co.uk, μέσω odosdrachmis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.