Πώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα έβαλε στο φαγητό μας

O Jeffrey Smith είναι συνήγορος του καταναλωτή για θέματα που αφορούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και εκτελεστικός διευθυντής του Institute of Responsible Technology.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Στο βίντεο που θα δείτε, περιγράφει πώς η Monsanto συνέλαβε την ιδέα της γενετικής τροποποίησης των τροφίμων. 

Πριν από χρόνια, όπως αναφέρει, οι επιστήμονες της Monsanto παρατήρησαν πως στα τοξικά απόβλητα του ζιζανιοκτόνου RoundUp, επιβίωνε ένας συγκεκριμένος τύπος βακτηρίου. Τότε σκέφτηκαν να βάλουν αυτά τα βακτήρια στην τροφική αλυσίδα, αφαιρώντας το γονίδιό τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.