Εικόνες από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα το 2018

Οι τρεις φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Είναι εικόνες του σήμερα του 2018 από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα.Στις δύο πρώτες, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί ενάντια στην σύγχρονη Γερμανική κατοχή της Ευρώπης. Και στην Ελλάδα, που είναι το μέγιστο θύμα του 4ου Ραίχ, ο κόσμος είναι στρωμένος, αμέριμνος στις καφετέριες και λιάζεται.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Τα εδώ εντεταλμένα κατοχικά ΜΜΕ έχουν λιανίσει τον εγκέφαλο των Ελλήνων και ιδιαίτερα της νεολαίας με ψέματα και μισές αλήθειες, με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύονται τίποτα και κανένα. Το μήνυμα “όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι” έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Και αφού “όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι και όλοι τους λαμόγια”, ας αφήσουμε τα πραγματικά λαμόγια, τις ορντινάτσες των Γερμανών, τους κατσαπλιάδες της εξουσίας, να μας κάνουν κουμάντο, να μας φτωχοποιούν περισσότερο, να ανοίγουν τις Κερκόρπορτες στους ξένους άρπαγες να μας κλέβουν τη χώρα και το βιος μας.

“Η τιμωρία των καλών ανθρώπων που δεν ασχολούνται με την πολιτική οδηγεί τελικά στο να τους κυβερνούν οι κακοί” ( Πλάτων)

“Το τε μηδεν, των δε ( πολιτικόν) μετέχοντα ούκ απράγμονα, αλλά αχρειον νομίζομεν”. ( Θουκιδίδης, Περικλέους επιτάφιος).

Και αντί να ανάβουμε ένα κερί, καταριόμαστε το σκοτάδι. Και τελειώνουμε σαν χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.