Οι Έλληνες στη χώρα τους δεν έχουν μέλλον, μια άλλη Ελλάδα «κατασκευάζεται»! Γράφει ο καθ. Δ.Παναγιωτόπουλος


Γράφει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος*

Στο Βήμα της Κυριακής 25-11-2018, δημοσιεύτηκε Πίνακας με Βασικά οικονομικά μεγέθη, με μέσο ετήσιο ρυθμό μεταβολής των περιόδων πριν, μετά τη μεταπολίτευση και την περίοδο των Μνημονίων (Κυβερνήσεις Οικονομία και η τυραννία των προκάτ κομματικών μύθων, του Τάσου Γιαννίτση). 

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ενδοτικό πολιτικό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, υποδούλωσε  τη χώρα εφόρου ζωής  στα ξένα συμφέροντα.

Πίνακας 1
Είναι εξόφθαλμο το συμπέρασμα στο οποίο οδηγούν τα απολύτως αρνητικά στοιχεία των βασικών οικονομικών μεγεθών του Πίνακα 1 κατά την περίοδο της δήθεν σωτηρίας της Ελλάδος  2010-2017. 

Η υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια επομένως, το μόνο που εξασφάλισε είναι η εκποίηση και η υποθήκευση της περιουσίας της, τουλάχιστο για έναν αιώνα, η φτώχεια του Λαού και η αιώνια υποδούλωση του. 

Ειρήσθω εν παρόδω, ότι κατά την υποτιθέμενη έξοδο απ’ το μνημόνιο, η αναλογία χρέους/ΑΕΠ, σύμφωνα με τον ίδιο πίνακα, είναι στο 166,4%, έναντι της εισόδου σ’ αυτό, που ήταν στο 119,1% και με αρνητικό ΑΕΠ, όπως και αρνητικά ελλείμματα. Επίσης, ανύπαρκτες είναι οι επενδύσεις, με την ανεργία στα ύψη, ενώ είναι αυξημένες οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας στους δανειστές και πρέπει αυτή να εξασφαλίσει πλεονάσματα ύψους 3,5% μέχρι το 2022 και 2,9%μέχρι το 2060.


Τα στοιχεία του πίνακα, όντως φανερώνουν ότι πράγματι είχαμε έξοδο απ’ το Μνημόνιο για τούτο άλλωστε ζούμε βίον μακαριστόν «όν οι Ολυμπιονίκαι ζώσι, μακαριώτερον» (Πλάτων, Στοβαίου Ανθολόγιον )!! Οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι ενώπιον αυτής της άθλιας κατάστασης στην οποία  ιστορικά βρίσκεται η χώρα και ο Λαός της και να αποφασίσουμε να θέσουμε επί τέλους στο περιθώριο, τις δυνάμεις της υποτέλειας και της καταστροφής μας. 

Αυτό άλλωστε δείχνουν και τα στοιχεία του Πίνακα 2 με το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν 2009- 2016.


Πίνακας 2
Αντ’ αυτού όμως, ασχολούμαστε ακόμα με το ποιο απ’ τα κόμματα που μας έφεραν στην κατάσταση αυτή, θα πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό στις επόμενες εκλογές, ώστε από καλύτερη θέση, να στερεοποιήσει τα δεσμά  που μας έχουν βάλει τουλάχιστον για έναν Αιώνα. 

Τα στοιχεία στον ανωτέρω Πίνακα 1, αποδεικνύουν άριστα ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες, δεν έχουμε μέλλον. Επιβεβαιώνουν δε πλήρως τους δημοσιογράφους του γερμανικού Focus ,(23-8-2018,focus.de) οι οποίοι, μεταξύ άλλων, τόνιζαν ότι  «Με το ευρώ η Ελλάδα θα χρωστάει για πάντα […] είναι χρεοκοπημένη και χωρίς ελπίδα».


Οι ισχυρισμοί τους, διόλου δεν απέχουν απ’ την αλήθεια. Τα στοιχεία των Πινάκων 1 & 2, δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη στο άμεσο κιόλας μέλλον, να υπάρξει χωρίς Έλληνες, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε μόνο με τη φιλανθρωπία των Ευρωπαίων εταίρων και δεν θα κατορθώσουμε ποτέ να ξεπεράσουμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. 

Αυτή η κατάσταση, πέραν του ότι οδηγεί τους νέους να παίρνουν των ομματιών τους για το εξωτερικό, οδηγεί τη χώρα σε γενοκτονία, αφού οι νέοι μας είναι αδύνατο σ’ αυτό το οικονομικό περιβάλλον να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν αξιοπρεπώς οικογένεια. 

Έτσι η Ελλάδα καταδικάζεται να είναι, όσο θα είναι, μια  κοινωνία γερόντων. Το δημογραφικό πρόβλημα  και η ανάγκη για εργατικά χέρια αλλά και για να υπάρχει στοιχειωδώς συνταξιοδοτικό σύστημα, καθιστά αναγκαιότητα τους μετανάστες (υπάρχει φροντίδα άλλωστε γι’ αυτό). 
Αυτό όμως σημαίνει και άνοδο αλλότριων θρησκευμάτων στη χώρα, με το Islam πολύ σύντομα να είναι κρατούσα θρησκεία στη χώρα αυτή, με μεγάλες και πολύ αρνητικές συνέπειες για την ελληνική  καθημερινότητα.  

Σε αυτό, να προστεθεί ότι η ελληνική εθνική συνείδηση και ο ελληνικός τρόπος ζωής, θα είναι σε τροχιά εξαφάνισης σε επίπεδο ανυπαρξίας. Μιλάμε στην ουσία, για τον πιο ύπουλο αφελληνισμό του τόπου αυτού. Την κατάσταση που βιώνουμε ήδη στην Ελλάδα, οι έχοντες γνώση της ιστορίας, θα μπορούν να την συγκρίνουν μόνο με εκείνη μετά την πτώση της πόλης το 1453. 

Έχουμε λοιπόν υποχρέωση οι Έλληνες, να αντιληφθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας και να αναλάβουμε έργο αντιστροφής για να εξασφαλίσουμε με Δημοκρατική Πατριωτική Κυβέρνηση, το μέλλον στην Πατρίδα και την προοπτική στο Λαό.

*Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ


1 σχόλιο:

  1. Αυτο το γνωριζουν ολοι ο σκοπος ειναι να ξυπνησουν οι εγγραματη και μασουν τα ασυμαζευτα τη περημενουν οταν θα τσιριζουν οι ιμαμηδες θα ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.