Η επάνοδος στο Εθνικό Νόμισμα, σηματοδοτεί μια νέα Εθνική Ενότητα. Γράφει ο Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος Ph.D


Γράφει ο Σπύρος Στάλιας

Η επάνοδος στο Εθνικό Νόμισμα, σηματοδοτεί μια νέα Εθνική Ενότητα, πέρα από κάθε ιδεολογία και μια νέα αρχή για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη, που με το ευρώ η πρώτη έχει καταστεί επίφαση και η δεύτερη συνώνυμη της φτώχειας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Η επάνοδος στο Εθνικό Νόμισμα, θα καταστήσει το Κράτος επικυρίαρχο και αφήνει όλα τα περιθώρια σε όλες οι ιδεολογίες, να εκφραστούν θεωρητικά αλλά και να ασκήσουν οποιαδήποτε πολιτική επιθυμούν μετά από την επάνοδο.

Αφήνει το περιθώριο οι οποιεσδήποτε πολιτικές να διατυπωθούν στο Λαό, που αυτές έχουν να κάνουν, επί της ουσίας, με πόσο Κράτος και πόση Αγορά θα πάμε στην ανάπτυξη με το Εθνικό Νόμισμα ή ακόμα με καθόλου Κράτος και μόνο με Αγορά, ή μόνο με Κράτος και καθόλου Αγορά.

Όπου θέλει κάποιο κόμμα τοποθετείται και ο Λαός επιλέγει αλλά έχοντας ως δεδομένη την Εθνική Επικυριαρχία που οικοδομείται στο Εθνικό Νόμισμα!

Μπρος στην προοπτική αυτή κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος, εκτός αν είναι τυφλός, μωροφιλόδοξος και γνώστης μιας κοσμικής αλήθειας που αυτή φυσικά δεν υπάρχει.

Πιο απλά δεν γίνεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.