Η Αρχή της σύστασης του Δημοκρατικού, Πατριωτικού φορέα έγινε.! Το λόγο τώρα τον έχουν τα μέλη του!


Γράφει ο Δημήτρης Κυπριώτης

Δεν ήταν μόνο η κοσμοσυρροή εντός και εκτός αιθούσης, δεν ήταν μόνο η πληθώρα και η ποιότητα των ομιλητών της πρωτοβουλίας και των παρισταμένων, ήταν αυτά όλα αλλά και ο μεστός και σαφής λόγος που διατυπώθηκε, όπως και η όλη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Πολλοί σχολίαζαν ότι είχαν να δουν και να ακούσουν κάτι ουσιαστικό και διαφορετικό, με νέα κυρίως πρόσωπα, πολύ καιρό! Και να φανταστεί κανείς ότι το μοναδικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η έγκριση σύστασης του φορέα και όχι μια ιδρυτική συγκέντρωση ή κάποια θεματική του, πράγμα που έγινε με ομόφωνη αποδοχή της σύστασης και πολλές δεκάδες εγγραφών των πρώτων μελών του φορέα, που από αύριο "πιάνουν" δουλειά , μαζί με τα 87 πρώτα μέλη της Πρωτοβουλίας, που αποτελούν και την πρώτη προσωρινή διοικούσα Επιτροπή , με την έγκριση του σώματος. 




Έτσι οι ...βιαστικοί που ζητούσαν ακόμα και από πριν τον «τοκετό»,  να μάθουν τι ακριβώς πρεσβεύει η Πρωτοβουλία, ίσως είναι καιρός να μάθουν κάποτε ότι, δημοκρατία με προτάγματα από θεόπνευστες ηγεσίες, που κουβαλάνε την «πλάκα του Μωυσή με τις 10 εντολές», στο φορέα αυτόν απλά δεν υπάρχουν, αφού ΟΛΑ ξεκινάνε από ΜΗΔΕΝΙΚΗ βάση.!!! Το σίγουρο είναι πάντως, ότι εδώ θα φανεί ποιος μπορεί να κάνει το βήμα για την ΕΝΟΤΗΤΑ και όλα τα άλλα λόγια, περιττεύουν.

Τα μόνα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν τα απαραίτητα βήματα είναι: ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και κατανόηση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ της Πατρίδας, για να επέλθει η πολυπόθητη ΑΝΑΤΡΟΠΗ του δυναστικού καθεστώτος.


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.