Όλα έγιναν όπως όλοι ήθελαν στην ΔΕΘ

"Η βία των ΜΑΤ δεν κατάφερε μόνο να διαλύσει το συλλαλητήριο αλλά πέρασε και ένα μήνυμα στα Σκόπια πως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν το όνομα και παρόλα αυτά, η κυβέρνηση τους ασκεί βία εναντίον τους, για αυτό ψηφίστε ΝΑΙ".





Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Σε αυτή την ΔΕΘ οι ΗΠΑ ήταν η τιμώμενη χώρα και οι Αμερικανοί έκαναν τα πάντα ώστε επικοινωνιακά να κερδίσουν τα μέγιστα.


Σε ένα ρεσιτάλ επικοινωνιακής διαχείρισης κατόρθωσαν να είναι το επίκεντρο σε όλες τις διαδικασίες, από τον στολισμό της πόλης με σύμβολα που σε άλλες εποχές δεν θα κρατούσαν ούτε μια νύχτα, από την «απομάκρυνση» του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος απουσίαζε όχι μόνο από ένα σημαντικό γεγονός της πόλης στην οποία επενδύει αλλά και απών από την πολιτική διαχείριση της ίδιας της ομάδας του από τους Αμερικανούς και την Ελληνική κυβέρνηση, μέχρι τα στρατιωτικά και επιχειρηματικά μηνύματα προς τους Βόρειους γείτονες.

Η παρουσία αυτή «βόλεψε» και την Ελληνική κυβέρνηση αφού το μέγεθος των ΗΠΑ, οι τριτοκοσμικές στρατιωτικές εκδηλώσεις στρατού σε μια εμπορική έκθεση αλλά και η συμμετοχή εταιρικών κολοσσών έστρεψε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα επεισόδια και η απίστευτη βία που ασκήθηκε προς όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο «βόλεψαν» και αυτά με δύο κατευθύνσεις. Η βία των ΜΑΤ δεν κατάφερε μόνο να διαλύσει το συλλαλητήριο αλλά πέρασε και ένα μήνυμα στα Σκόπια πως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν το όνομα και παρόλα αυτά, η κυβέρνηση τους ασκεί βία εναντίον τους, για αυτό ψηφίστε ΝΑΙ.

«Βόλεψε» και την αντιπολίτευση η οποία φαίνεται πως τις προηγούμενες δέχθηκε συμβουλές να κρατήσει μία ήπια στάση ώστε η κυβέρνηση να περάσει αναίμακτα την ΔΕΘ. Και η αλήθεια είναι ότι η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε στο συλλαλητήριο και δεν έκανε σκληρή κριτική στα επεισόδια.

Αυτούς που δεν «βόλεψε» ήταν τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα τα κανάλια, τα οποία για πρώτη φορά δεν είχαν ζωντανή μετάδοση από τα επεισόδια χάνοντας ακροαματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.