Ο δημοσιογράφος Ευγένιος Ανδρικόπουλος στους «Ακροβάτες του Ονείρου» στις 4 Σεπ 2018


Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ Ευγένιος Ανδρικόπουλος, στον Σπορ News 90.1 FM & την εκπομπή του Πέτρου Ιωάννου «Ακροβάτες του Ονείρου», την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018.
Ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος είναι συγγραφέας δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Υπήρξε στέλεχος του Ενημερωτικού Τομέα της ΕΡΤ και επί πολλά έτη κεντρικός παρουσιαστής Ειδήσεων, Διευθυντής Ειδήσεων του ιστορικού 29 και επίσης κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων, αρχισυντάκτης της ενημερωτικής και δημοφιλούς εκπομπής "Κυριακάτικα" και των "Φακέλων" στην ΕΡΤ αρχισυντάκτης της εφημερίδας "ΝΙΚΗ" ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με τις εφημερίδες "Ριζοσπάστης", "Μεσημβρινή", "Ελευθεροτυπία", "Επικαιρότητα", "Αθηναϊκή" και τα περιοδικά "ΕΝΑ", "Ταχυδρόμος" και "Ομάδα'.

Είναι απόφοιτος πολιτικών επιστημών και ενός ετήσιου και επιδοτούμενου από την Κοινότητα σεμιναρίου εξειδίκευσης Ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Βιβλία του : (2010) «Οι απολύτως απαραίτητοι», Μπατσιούλας Ν. & Σ. (1998) «Στην ουρά του μετεωρίτη», Οξύ (1995) «Μέσα από τα μέσα», Καμπανά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.