Νέος ελληνικός θρίαμβος: «Χρυσή» η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούνΣπουδαία επιτυχία για τη Βούλα Παπαχρήστου στον τελικό του άλματος εις τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Πιστοποιώντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν τους τελευταίους μήνες, έκανε άλμα στα 14.60 μ., καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Το άλμα που της χάρισε το μετάλλιο... 


Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο σε μεγάλη αθλητική διοργάνωση στίβου για την αθλήτρια του τριπλούν, μετά το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κλειστού στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ το 2016 (14,15 μ.) και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Κλειστού στο Βελιγράδι, το 2017 (14,24 μ.). Τον περασμένο Μάρτιο, η Ελληνίδα άλτρια είχε καταταγεί 6η στον τελικό του τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Με αυτήν τη νέα τεράστια επιτυχία, η ελληνική αποστολή στο Βερολίνο έχει μέχρι στιγμής κατακτήσει τέσσερα μετάλλια: Τρία χρυσά (Τεντόγλου, Στεφανίδη, Παπαχρήστου) και ένα αργυρό (Κυριακοπούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.