Η Αυστραλία εξάγει φονιάδες


Η Αυστραλία εξάγει ορυκτά, αγροτικά προϊόντα και φονιάδες. Οι κυβερνήσεις της Αυστραλίας είναι πάντα πρόθυμες και στέλνουν στρατιώτες να σκοτωθούν και, κυρίως, να σκοτώσουν ανθρώπους σε μακρινές χώρες, που ποτέ δεν απείλησαν την Αυστραλία, που πολλοί δεν ξέρουν καν πού βρίσκεται η χώρα αυτή ή τι γλώσσα μιλάνε οι κάτοικοί της.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Εν ολίγοις, η Αυστραλία είναι ένα κράτος που έχει επαγγελματίες δολοφόνους για κάθε χρήση που κι αυτοί δεν γνωρίζουν αυτούς που σκοτώνουν ούτε έχουν κανένα άλλο λόγο πέρα από το μισθό τους. Με συμβόλαια πηγαίνουν για να σκοτώσουν, ακριβώς όπως οι εκτελεστές της Μαφίας, με contract, με μόνη διαφορά ότι αντί να διώκονται από τη δικαιοσύνη γι’ αυτή την ιδιαζόντως εγκληματική δράση τους, παρασημοφορούνται μετ’ επαίνων -ανάλογα με τον αριθμό των φόνων που διαπράττουν- από την επίσημη πολιτεία.
Αυστραλοί πολέμησαν στο πλευρό των Άγγλων στην Καλλίπολη, στα Δαρδανέλια, εναντίον των Οθωμανών, το 1915, Αυστραλοί πολέμησαν εναντίον των Βιετναμέζων στο πλευρό των Αμερικάνων, στη δεκαετία 1965-75, Αυστραλοί πολεμούν εναντίον στο Αφγανιστάν και το Ιράκ σήμερα. Μισθοφόροι που τους στέλνει η εκάστοτε κυβέρνηση να σκοτώσουν ανθρώπους σε όποιο μέρος για όποιο συμφέρον των αποικιοκρατών.
Κατά τα άλλα, η Αυστραλία είναι χώρα δημοκρατική και φιλελεύθερη. Γι’ αυτό, όταν αποκαλύφτηκε ότι Αυστραλοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν βασάνισαν και εκτέλεσαν άοπλους χωρικούς στο Darwan, θίχτηκε η κυβέρνηση. Σε ένα άλλο περιστατικό, που αποκάλυψε η εφημερίδα του Fairfax Sun-Herald, αφού έριξαν ένα γέρο χωρικό από ένα βράχο και τον τραυμάτισαν σοβαρά, τον εκτέλεσαν με αυτόματα όπλα και στη συνέχεια πήραν στο Περθ για σουβενίρ το τεχνητό του πόδι που το μετέτρεψαν σε κούπα για μπίρα!
Αλλά και η Διεθνής Αμνηστία,  όπως αναφέρει η εφημερίδα The Guardian, τους κάρφωσε ότι βομβάρδισαν σπίτια που δεν ήταν στρατιωτικοί στόχοι στη Μοσούλη. Οι Αυστραλοί με τα Super Hornet διαμέλισαν από αέρος γυναίκες, γέρους και παιδιά στο Ιράκ. Και της ιδίας ποιότητας είναι αυτά τα καλά παιδιά που μαγνητοσκοπήθηκαν από συνεργείο του αμερικανικού δικτύου ABC στο Ιράκ με μια πελώρια ναζιστική σημαία με σβάστικα στο τζιπ τους.
Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, όπως έγραψε ένας Αυστραλός «δημοκράτης» στο τουίτερ. Αποζημιώσαμε 2.800 Αφγανούς για παρόμοια «ατυχήματα» με 207.000 δολάρια.
Εξάλλου, από την Αυστραλία πήραν κάποιοι το μοντέλο που προτείνουν στην Ευρώπη για να στοιβάζουν τους πρόσφυγες σε στρατόπεδα στο Κόσοβο, τη Λιβύη ή κάτι ερημονήσια στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Αυστραλία, εδώ και χρόνια, χωρίς να ενοχλείται κανένας Ευρωπαίος γόνος του Διαφωτισμού ή του Χριστιανισμού, κρατάει φυλακισμένους σε στρατόπεδα στην Παπούα Γουινέα, στον Ειρηνικό Ωκεανό, μετανάστες και πρόσφυγες από την Ασία που είχαν την ατυχία να πλησιάσουν στις ακτές της. Χωρίς δικαιώματα, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς ελπίδα.
Αλίκη Ποταμιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.