Άφθονη δημοσιογραφία σκόρπισε στο twitter, δημοσιογράφος καναλιού εφοπλιστή


Update: Απ’ ότι φαίνεται ο Γιάννης Πιτταράς κατέβασε τελικά την ανάρτησή του

O λόγος για το Γιάννη Πιτταρά, γνωστό δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία από το Φεβρουάριο που μας πέρασε, προσπαθώντας να πείσει πως είναι τωρινή.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση, στην οποία έλεγε:

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ξαναβάζουν τις πινακίδες οι Σεβερνιωτες Μακεδόνες μετά τη συμφωνία. Θα τοποθετήσουν μοκρες μεταλλικές πλακέτες με την υποσημείωση «Σε ένδειξη φιλίας με την Ελλάδα»
Δυστυχώς, η συγκεκριμένη φωτογραφία μας έρχεται από το Φεβρουάριο του 2018, όταν στη γειτονική χώρα, βρισκόταν σε εξέλιξη εργασίες αφαίρεσης της μεταλλικής κατασκευής στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, όπου αναγραφόταν η ονομασία “Μέγας Αλέξανδρος”.
Τότε, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, είχε αποφασίσει τη μετονομασία της εθνικής οδού που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα σε “Φιλία”, από “Αλέξανδρος ο Μακεδόνας”. Επίσης, το αεροδρόμιο των Σκοπίων μετονομάστηκε σε “Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων”, από “Διεθνές Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος”.

Παρόλα αυτά, τίποτα δε σταμάτησε το γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ από το να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση πριν από 17 ώρες και έκτοτε να μην έχει ασχοληθεί να τη σχολιάσει ή να την κατεβάσει.
Εντύπωση μάλιστα προκαλεί, πως στη συγκεκριμένη εικόνα οι εργαζόμενοι που κατεβάζουν την πινακίδα φορούν βαριά χειμωνιάτικα ρούχα, τη στιγμή που το στιγμιότυπο παρουσιάζεται από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ σαν να είναι τωρινό, δηλαδή ενώ έχουμε Ιούνη μήνα.

Λογικά, κάθε κανάλι εφοπλιστή, έχει τους δημοσιογράφους που του αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.