Και οι Παοκτζίδες στα "κάγκελα" για την Μακεδονία

Βόρειοι ΠΑΟΚ : «Το θέμα της Μακεδονίας ξεπερνάει τα οπαδικά σύνορα»

Και οι «Βόρειοι» (NORTHERNERS PAOK FANS) πήραν θέση με ανακοίνωση για το ζήτημα της Μακεδόνιας. Ζητούν να καταδικάσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και ο κόσμος όλων των ομάδων διότι όπως τονίζουν: «Το θέμα της Μακεδονίας ξεπερνάει τα οπαδικά σύνορα».

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Και τώρα που ολοκληρώθηκε η εθνική προδοσία της αναγνώρισης του ψευδομακεδονικού κρατικού και εθνοτικού μορφώματος, από τους λακέδες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενάντια στην βούληση των Ελλήνων, όσοι την προώθησαν, την προπαγάνδισαν, την υπέγραψαν και σκοπεύουν στο μέλλον να την εφαρμόσουν και να την υπερασπιστούν, θα εύχονται σύντομα καλύτερα να… «συλλαμβάνονταν», παρά να συνδεθούν με αυτήν την πρωτοφανή στα ελληνικά ιστορικά χρονικά ταπείνωση.
Επειδή από το 2006 έχουμε υπεύθυνα αναδείξει τον ρόλο του μεσολαβητή Νίμιτς στο θέμα (ανήμερα των γενεθλίων του άλλωστε υπογράφηκε η παράδοση της Μακεδονίας, με τραγούδια και ευχές από το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό) και έχουμε πάρει σαφή θέση απέναντι στο «Σκοπιανό» ζήτημα, με κάθε μέσο που είχαμε στην διάθεσή μας, στην κερκίδα και στον δρόμο, αισθανόμαστε την ευθύνη να πράξουμε ανάλογα και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η ιστορική συγκυρία ξεπερνάει τα οπαδικά σύνορα και αυτό πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό, οπαδούς, φιλάθλους και παράγοντες, ακόμα και τα ΜΜΕ.
Καλούμε, λοιπόν, σύσσωμη την Οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα και κλιμάκια, παραγοντικά και φίλαθλα να συνυπογράψουν την παρούσα καταδίκη της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών (πόσο τυχαία άραγε η επιλογή της τοποθεσίας;) ή να προβούν σε όποια κίνηση καταδίκης της θεωρούν αρμόζουσα.
Καλούμε επίσης και όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλους τους συλλόγους να επιδείξουν την δέουσα ευαισθησία και αντανακλαστικά, ώστε να γίνει πανελληνίως κατανοητό ότι η Μακεδονία είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους τους Έλληνες ενωμένους.
«Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε» – Ίων Δραγούμης
NORTHERNERS PAOK FANS».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.