Ο Σόρος προαναγγέλλει! Τι ετοιμάζεται να κάνει

Σχόλιο: Ο γνωστός "επενδυτής", "φιλάνθρωπος και ευεργέτης της ανθρωπότητας" δεν μπορεί να ηρεμήσει από τον καημό του λόγω...
του Brexit. Κάνει ότι περνά από το χέρι του για το ανατρέψει ή να παγιώσει τις διαδικασίες εξόδου για πολλά χρόνια. 
Δυστυχώς γι αυτόν, όλο και περισσότεροι λαοί της Ευρώπης αντιλαμβάνονται ότι τα συμφέροντά τους βρίσκονται στην αντίθετη όχθη από αυτή που κατοικούν τα κερδοσκοπίκα "θηρία" του πλιάτσικου, των οργανωτών των πορτοκαλί "επαναστάσεων" και των ιδεολόγων του €ζουρλομανδύα. 




Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Μια νέα εκστρατεία με σκοπό τη διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος στη Βρετανία εντός ενός έτους για την παραμονή ή έξοδο από την ΕΕ, προανήγγειλε ο γνωστός Ουγγροαμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος.

Σε ομιλία του στο Παρίσι την Τρίτη, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Ιδρύματος Open Society είπε ότι η προοπτική μίας παρατεταμένης διαδικασίας απεμπλοκής του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ θα μπορούσε να συμβάλει στο να συμφωνήσει μία «πειστική» πλειοψηφία των Βρετανών πως η παραμονή στην ΕΕ είναι προς το συμφέρον τους. Το μανιφέστο της εκστρατείας της οργάνωσης Best for Britain αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις 8 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.