7η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης


Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά  στη Θεσσαλονίκη η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. 

Η Οικογιορτή θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο πάρκο της ανθοκομικής (απέναντι από την ΕΡΤ3) στη Θεσσαλονίκη, από Παρασκευή 1/6 ως και Κυριακή 3/6/2018.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

 Η γιορτή  ξεκινάει την Παρασκευή 18:00 και τις επόμενες μέρες θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες οι παραγωγοί,  χειροτέχνες  & συλλογικότητες που είχαν ξανασυμμετέχει σε Οικογιορτή της Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν παρατυπίες των προϊόντων τους σε σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Οικογιορτής Θεσσαλονίκης. 

Όσοι/ες αποφασίσουν να συμμετέχουν οφείλουν να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η γιορτή. Ενημέρωση γίνεται κατά προτεραιότητα στο μέιλ oikogiortithessalonikis@gmail.com όπου αναφέρετε ονοματεπώνυμο, περιοχή-πόλη, τηλ επικοινωνίας και είδος προϊόντων που θα εκτίθενται. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας επικοινωνήστε με το 6977281060 (Γιώργος) μετά της 17:00. 

Προθεσμία ενημέρωσης για συμμετοχή ως και 22/05/2018.  Όποιος/ια ενδιαφέρεται να κάνει κάποιο εργαστήριο ας επικοινωνήσει με το 6948510815 (Γιάννης). Νέοι/ες παραγωγοί & χειροτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επόμενη Οικογιορτή θα πρέπει να παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση την 3/6/2018 και ώρα 15:00.

Οι συμμετέχοντες παραγωγοί και χειροτέχνες της Οικογιορτής μπορούν να στήσουν τους πάγκους τους από ώρα 14:00 της Παρασκευής 1/6 μέχρι της 17:00. 

Η γιορτή ανοίγει την 18:00 και μετά δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα μέσα στο χώρο της γιορτής. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους, πάγκο, καρέκλα, 1-2 μπαλαντέζες, λάμπα οικονομίας, ομπρέλα. 

Δεν θα υπάρχει οργανωμένη κουζίνα για φαγητό, θα λειτουργεί βέβαια σε όλη την διάρκεια της γιορτής κυλικείο. Η αποχώρηση όλων γίνεται μόνο αργά το βράδυ της Κυριακής 3/6. 

Όποιος/ια δηλώσει ότι θα συμμετέχει στην Οικογιορτή και για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσει να έρθει, οφείλει να ειδοποιήσει τους οργανωτές για αυτή του την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.