Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ


Από τον Θησέα που απεγκλωβίστηκε από το Λαβύρινθο μέχρι τη σύγχρονη ψυχιατρική ανάλυση, σε περιπτώσεις «εγκλωβισμού» ένας είναι ο τρόπος: πιάνεις το «μίτο» και επιστρέφεις!!!

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος είναι εγκλωβισμένο αυτή τη στιγμή άλλοι κλείνουν τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές για να μην τρελαθούν, άλλοι οργανώνονται σε ομάδες και υποομάδες για να οργανώσουν την Επανάσταση, άλλοι θέλουν να πάνε να πολεμήσουν τους κακούς Τούρκους, οι πιο τραγικοί από όλους περιμένουν εκλογές για να έρθουν οι επόμενοι που ήταν προηγούμενοι και να συνεχιστεί η Κοινοβουλευτική Δικτατορία, η ασυδοσία, ο σφετερισμός εξουσίας, η εξόντωση του λαού μας με παράνομα μνημόνια, εκφοβισμούς, απειλές, εξευτελισμούς, ταπεινώσεις.

Από τους αυτόχειρες των μνημονίων, μέχρι τους νεκρούς αξιωματικούς των Ιμίων και τους ομήρους της Αδριανούπολης, αντιλαμβανόμαστε ότι ο «Άνθρωπος» χάνει κάθε αξία μπροστά στα όσα αρρωστημένα επιτάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Μας περιβάλλουν μόνο επίδοξοι “Φάουστ” έτοιμοι να πουλήσουν κράτη ολόκληρα, ανθρώπινες ψυχές, όνειρα και ελπίδες, για μια θέση σε χρυσοπληρωμένους θρόνους αιματοβαμμένης εξουσίας!!!

Ξετυλίγοντας το «μίτο» εκεί ακριβώς θα επιστρέψουμε .... στο αυγό της έχιδνας που εκκόλαψε περίφημα και έντεχνα ο τρισάθλιος κομματισμός εκεί που βρήκαν στέγη εντεταλμένοι υπάλληλοι πολυεθνικών και ξένων κέντρων εξουσίας, εκεί που ανδρώθηκαν απάτριδες και άθεοι σπεκουλατόροι, ασύδοτοι και χυδαίοι εθνομηδενιστές με αποστολή συγκεκριμένη: το διχασμό των Ελλήνων, τη συντριβή της Ελληνικής Παιδείας, την απώλεια της Εθνικής ταυτότητας, την ηθική καταρράκωση και τέλος το διαμελισμό. Δεν είμαστε πατρίδα πλέον παρά μόνο γκρίζες και ανενεργές για λίγο ακόμα ΑΟΖ που ανήκουν προ πολλού σε ξένα γεωτρύπανα.

Είναι πολύ αστείο ότι όλο αυτό το σουρεαλιστικό Μάτριξ θα μπορούσε ως ωρολογιακή βόμβα να εκτιναχτεί πάρα πολύ εύκολα και να κόψει μονομιάς όλα τα κεφάλια της Νεοταξικής Λερναίας Ύδρας ...

Υπάρχει ένας «διακόπτης» στον οποίο πρόσβαση έχει μόνο ο Λαός και μόλις τον σηκώσει θα σκιαχτούν όλα τα παραδόπιστα ανθελληνικά πρακτοράκια: λέγεται ΠΙΣΤΗ, πίστη στο Θεό, πίστη στο δίκιο, πίστη στη δύναμη, πίστη στο συναγωνιστή, πίστη στους προγόνους που μας έδειξαν το δρόμο .... δεν έχουμε δικαίωμα να φοβηθούμε γιατί δυστυχώς διστάζουμε να ξετυλίξουμε το μίτο από ΦΟΒΟ, κάνουμε πως δεν βλέπουμε το τέρας για να μην το αντιμετωπίσουμε, γινόμαστε θύμα της τρομοκρατίας που καλλιεργούν για να μην αντιδράσουμε, βλέπουμε με καχυποψία όποιον μας δείχνει το δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να μην ξεβολευτούμε από την ανυπαρξία γιατί ακόμα και η απεγνωσμένη ανυπαρξία συνηθίζεται ... η αντίσταση όμως; Πως είναι αυτή; Πονάει; Έχει αίμα; Ελλοχεύει κινδύνους; Πολέμους; Ακυβερνησία; Πραξικοπήματα; Παγίδες;

Ο εχθρός δεν είναι ο Τούρκος που δεν θα μας χτυπήσει ούτε έτσι αποκαμωμένους ψυχικά γιατί αυτός ξέρει και μας υπολογίζει ... ο εχθρός, που θέλουν να σταματήσεις να εστιάζεις, είναι η 5η φάλαγγα μέσα στο Ναό μιας Δημοκρατίας βιασμένης και ψυχορραγούσας.

Το «μίτο» εκεί μόνο οδηγεί για να έρθει και η ΔΙΕΞΟΔΟΣ .

Μόνο ενωμένοι στο μοναδικό πρόταγμα που τρέμουν όλοι αυτοί μαζί έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να σώσουμε ως οφείλουμε την ιερή μας πατρίδα: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

Όταν συσπειρωμένοι την ομολογήσουμε την καταγγείλουμε την κατάδιώξουμε τότε ή θα αναγκαστεί να αναλάβει η προς το παρόν λοβοτομημένη Δικαιοσύνη ή οι εγκληματίες θα δραπετεύσουν όπως συνηθίζουν οι μιαροί δωσίλογοι.

Το ξέρουμε μέσα μας πως δεν μπορεί τίποτε άλλο να μας λυτρώσει. Ούτε να περιμένουμε να έρθει το ξεπούλημα της Μακεδονίας στη Βουλή για να την περικυκλώσουμε - θα είναι πολύ αργά τότε- ούτε να ελπίζουμε σε Ρώσους, Ισραηλινούς, Αιγύπτιους, σε προφήτες κλπ.

Εμείς με ΠΙΣΤΗ στο Θεό που μπορεί να γίνει ο Άνθρωπος, να διώξουμε ένα θρασύδειλο κηφηναριό που έχει βάλει αγχόνες στα παιδιά μας και στα κεφάλια τα δικά μας !!!!


Υ.Γ. και μη φοβάστε πως εάν τους καταγγείλουμε και απαιτήσουμε Δικαιοσύνη θα βρουν ευκαιρία οι Τούρκοι να τρυπώσουν ... σε αυτή την περίπτωση οι ισορροπίες αλλάζουν και σε τελική εάν συμβεί έχουμε στρατό να αναλάβει να σώσει τα ΣΥΝΟΡΑ της χώρας αλλά ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.