Κάλεσμα στη μάχη κατά των πλειστηριασμών – 7 Μαρτίου 2018


Κατά παράβαση κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας, οι βουλευτές με νόμο εκχώρησαν ευρύτατες αποκλειστικές αρμοδιότητες της Βουλής,νομοθετικού χαρακτήρα, σε ανέλεγκτο όργανο της εκτελεστικής εξουσίας. Ο υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποδεχόμενος την αντισυνταγματική τους εξουσιοδότηση, συνεχίζει και αυτός όπως οι προκάτοχοί του, τις εσχατοπροδοτικές του πράξεις, συναλλασσόμενος με το κουαρτέτο, εκτός των άλλων και για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι συνεχίζονται παράνομα και αντισυνταγματικά, υπό το καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας, το αμέσως επόμενο διάστημα  θα αυξηθούν  δραματικά. Η ηλεκτρονική υφαρπαγή της περιουσίας του Λαού μας, βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.
Από την άλλη μεριά, ο δωσιλογικός Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, «ο διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών» όπως διατείνεται ο ίδιος δια του προέδρου του, σε πλήρη υποταγή και συνεργασία με τους δανειστές και  »κυβερνώντες», αφού αποδέχτηκε το παράνομο και αντισυνταγματικό των πλειστηριασμών, συνεχίζει από εδώ και πέρα  και με την παράνομη διενεργειά τους και αδιαφάνεια τους.
Εμείς που από την αρχή, ως κίνημα κατά των πλειστηριασμών, καταγγείλαμε την αντισυνταγματικότητα τους, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας, ότι εφόσον  οι δανειακές συμβάσεις δεν κυρώθηκαν από τη βουλή, είναι ακυρώσιμες και ως εκ τούτου ακυρώσιμοι είναι και οι πλειστηριασμοί όλων των ακινήτων που πλειστηριάστηκαν από το 2010 και μετά.
Καλούμε τους συναγωνιστές μας και όλους τους συμπολίτες μας, να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε αύριο 7/3/2018 στις 1.30 μμ στην οδό Καποδιστρίου 18 έξω από το συμβολαιογραφείο της Βαρβάρας Σγούρα, ότι εφόσον  οι δανειακές συμβάσεις δεν κυρώθηκαν από τη βουλή, είναι ακυρώσιμες και ως εκ τούτου ακυρώσιμοι είναι και οι πλειστηριασμοί όλων των ακινήτων που πλειστηριάστηκαν από το 2010 και μετά.
Το Συντονιστικό  Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
ΠΗΓΗ: epamhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.