Ο υποναύαρχος ε.α. Αντ.Παπαντωνίου στον Stigma 97.6 FM - 15 Φεβ 2018Ο υποναύαρχος ε.α., νομικός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. Αντώνης Παπαντωνίου στον Stigma Radio 97.6 FM και την εκπομπή των Σπύρου Λιβέρη & Γρηγόρη Μπάστα, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.
«Σήμερα με τον κ. Τσίπρα περάσαμε στην απώλεια ελληνικού εδάφους. Είχε προηγηθεί το 1996 το ευχαριστώ του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προς τους Αμερικανούς για τη λήξη της κρίσης στα Ίμια.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Χθες έγινε διεμβολισμός Ελληνικού σκάφους από Τουρκικό, δηλαδή έγινε μια πολεμική πράξη χωρίς όπλα και πραγματικά λυπάμαι για την ανακοίνωση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, που έκανε λόγο για ναυτικό ατύχημα και λάθος ελιγμούς των σκαφών. Αυτό αποτελεί μια κατάντια για εμάς. Τι δουλειά είχε ένα Τουρκικό σκάφος σε Ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν επιχειρήσαμε να το διώξουμε;

Ζούμε σε μια εποχή κατοχής για την πατρίδα μας και ως ένα κράτος υπό κατοχή δεν έχουμε καμιά δυνατότητα επιβολής σε τίποτα, χωρίς την έγκριση των δανειστών μας. Σε ένα κράτος υπό κατοχή, ο λαός εκφοβίζεται.
Ο κ. Τσίπρας υπέγραψε το άρθρο 27, παράγραφος 1 του Συντάγματος. Σύμφωνα με αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει απολύτως τίποτα, χωρίς την έγκριση των δανειστών. Τελούμαι υπό κατοχή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας σε άλλα κράτη, προς συνδιαχείριση και συνδιοίκηση, ή αν θέλετε συνεκμετάλλευση. Έχουμε το θέμα των Σκοπίων και μέσα σε όλα αυτά, η Αλβανία εγείρει νέες απαιτήσεις για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Βόρειο Ιόνιο στην εκεί ΑΟΖ.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το Αιγαίο είναι μια θάλασσα διαλόγου. Τι διάλογο μπορούμε να έχουμε εμείς με την Τουρκία; Θέλανε να μας φέρουν προ τετελεσμένων, ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν σύνορα. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας κατοχικός πρωθυπουργός, όπως ήταν ο Τσολάκογλου. Παρέδωσε την χώρα και πρέπει να παραιτηθεί σεβόμενος τον Ελληνικό λαό. Να σχηματιστεί μια νέα εθνική και πατριωτική κυβέρνηση. Τσίπρας και Ερντογάν συνεργάζονται αρμονικά για να εκφοβίζουν τους λαούς τους.
Στο Αιγαίο δεν πρόκειται ποτέ να πέσει ούτε μία τουφεκιά, δεν θα το επιτρέψουν οι ίδιοι οι δανειστές μας, γιατί από το Αιγαίο διέρχεται το 65% του διεθνούς εμπορίου ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή».Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ
http://bit.ly/2ErfZUR


https://www.facebook.com/metopo/ https://dimitriskazakis.blogspot.com/ https://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/

https://teleytaiaexodos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.