Εξαιρετικά Θερμά Συγχαρητήρια στο Κ.Κ.Ε.!!!


Του Αντώνη Παπαντωνίου*
Για  όλη την μέχρι τώρα διαδρομή του από τον Μάη του 2010, τουλάχιστον, μέχρι και σήμερα  που με την παρουσία του  σε ένα για τον Λαό κολαστήριο κατάφερε να ψηφιστεί και το 4ο και τελειωτικό για τον Πολίτη και την Ελλάδα, συνολικά, Μνημόνιο.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος

Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα Αντικομμουνιστής, μάλιστα κάποιοι  και μάλιστα με υψηλά Κρατικά Αξιώματα με  χαρακτήριζαν Κομμουνιστή, αλλά όμως ήμουν και έχω το κακό να εξακολουθώ   να είμαι  ελεύθερος να κρίνω με βάση την αντικειμενική  σκέψη πραγματικά γεγονότα.
Έχω μάθει λοιπόν ότι  αυτό που πρέπει να καθορίζει τη  συμπεριφορά μας  σαν Πολίτες είναι η πίστη στην εφαρμογή του Συντάγματος και μάλιστα όταν έχουμε γι αυτό  «ιδιαίτερη Νομική η Ηθική υποχρέωση», όπως διδάσκει μια Επιστήμη, που σήμερα είναι άγνωστη,
Έτσι λοιπόν εκείνο που γνωρίζω, και μακάρι να μην γνώριζα τίποτα γιατί τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, είναι ότι όλοι οι Δημόσιοι Λειτουργοί πρίν αναλάβουν καθήκοντα  ορκίζονται, κατ επιταγή του Συντάγματος,  ότι οφείλουν  «Πίστη στην Πατρίδα και στο Σύνταγμα». Μάλιστα μετά το πέρας της σεμνής αυτής τελετής συντάσσεται και σχετικό Πρακτικό, χωρίς το οποίο  η ανάληψη των καθηκόντων δεν είναι Νόμιμη.
Και οι «Βουλευτές» μας λοιπόν έδωσαν τον Όρκο αυτό  όταν μπήκαν για πρώτη φορά  σε αυτόν τον «Ναό της  Δημοκρατίας» η κοινώς  Κυνοβούλιο!
Όταν λοιπόν την 6-5-2010  ο πρώτος στη σειρά Δοσίλογος σφετεριστής της Εξουσίας «κωπηλάτης» που παρίστανε τον Πρωθυπουργό αυτού ευλογημένου τόπου παραβίασε το Σύνταγμα επιβάλλοντας  Δικτατορία όφειλε, όπως και όλα απολύτως  τα  Πολιτικά Κόμματα της Αντιπολίτευσης, αλλά και όλοι οι «Βουλευτές» να  καταγγείλλουν το γεγονός και να παραιτηθούν , συλλαμβάνοντας όλους όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του  Πραξικοπήματος  και να αποκαταστήσουν την βιασθείσα Δημοκρατία!! Όσον αφορά το γιατί  υπήρξε Πραξικόπημα έχουν γραφεί χιλιάδες Σελίδες που το τεκμηριώνουν και δεν χρειάζεται πλέον καμιά τεκμηρίωση.
Αντι λοιπόν να πράξουν το καθήκον τους παρέμειναν μέσα σε αυτό  το κτίριο και με την παρουσία τους, άπαντες οι παρόντες, έδιναν την δυνατότητα  στους Πραξικοπηματίες να ψηφίζουν κατ επιταγή των  πατρώνων τους, κατά τα άλλα Συμμάχων-Φίλων και Εταίρων  μέτρα Γενοκτονίας του Λαού  και ξεπουλήματος κάθε περιουσιακού στοιχείου  της Πατρίδας μας  αλλά και αρπαγής της Ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών!
Μ΄αυτά και μ΄αυτά φθάσαμε στο Γενικό Ξεπούλημα στα πάντα περιλαμβανομένων  και  Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων, ενώ από τον Αύγουστο του 2015 μπήκαμε και σε
DE JURE ΚΑΤΟΧΗ με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ-1014), αλλά και πάλι  διαμαρτυρηθήκαμε, καταγγείλαμε, και σωστά, αλλά δεν παραιτηθήκαμε δίνοντας συνεχώς το δικαίωμα στους <άλλους> να  υλοποιούν το θεάρεστο έργο τους εξοντώνοντας το Λαό  και ξεπουλώντας ότι είχε παραμείνει ακόμα Ελληνικό.
Περνούσαν λοιπόν τα χρόνια μέσα σε αυτό το «σκηνικό»  το γεμάτο από <αξιοπρέπεια> έχοντας περάσει, παρά τις Λαϊκές αντιδράσεις, τρία   Μνημόνια καταστροφής και σήμερα ήρθε το τέταρτο, που το ονομάσανε….πολυνομοσχέδιο , έτσι για λίγη ποικιλία βρέ αδερφέ……
Και πάλι ο Λαός ήταν απ έξω απ το άντρο του Εγκλήματος  και εισέπρατε τα αρωματικά του έλαια αλλά το Κ.Κ.Ε. ήταν εκεί . Ήταν μέσα, και πάλευε πολύ μα πάρα πολύ από μέσα και μάλιστα με στόχο να ανατρέψει όχι την Εγκληματική Συμμορία που «Κυβερνά» αλλά τον ίδιο τον Ιμπεριαλισμό, οπότε θα λυτρωνότανε και το «πόπολο»!
Βέβαια το πρόβλημα ήταν ότι δεν διέθεταν ένα Νομικό  ούτε έναν συνετό η απλά ελαφρώς νοήμονα Άνθρωπο να τους πεί ότι, «Εάν παραιτηθείτε σαν Πολιτικός  Φορέας από το πράμα αυτό που βρισκόσαστε  δεν μπορεί  να ψηφιστεί τίποτε γιατί διαλύεται η  το παλιομάγαζο και πάμε, τουλάχιστον, σε Εκλογές  δεδομένου μάλιστα ότι έχει και Βουλευτές Επικρατείας πάμε σε Γενικές Εκλογές. Και μετά βλέπουμε. Και βέβαια ο Λαός  που είσαστε το Κόμμα του, όπως ισχυρίζεστε, θα μπορούσε να γελάει και να πίνει τον καφέ του ήσυχα και να μην βομβαρδίζεται  με τα καλούδια  αυτών που έκαναν για  άλλη μια φορά και μάλιστα με τον αρμόζοντα ζήλο την «δουλίτσα» τους».
Είσαστε λοιπόν «Κύριοι» υπόλογοι απέναντι  στην Ιστορία κάποιων που σε άλλες Εποχές μαρτύρισαν για να υπάρχετε εσείς που είσαστε η ντροπή τους και που ευτυχών δεν ζούν πιά  για να δούν την εξέλιξη και τα χάλια  σας που από στηρίγματα του Λαού γίνατε όχι απλά στηρίγματα αλλά Συνεργάτες  των  Βασανιστών του.
Κλείνοντας καλώ τον Κόσμο σας, τον κόσμο που σας πίστεψε να ανατρέψει την Ηγεσία του  και να πράξει  το καθήκον του που εσείς πουλήσατε έτσι ώστε παρά την ψήφιση  που φέρνει την πλήρη και απόλυτη καταστροφή του όχι μόνον σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο να μείνει  στα χαρτιά!
Όσον αφορά εσάς, όλους όσους περάσατε από το Άντρο  αυτό της παρανομίας να ξέρετε και να το εμπεδώσετε ότι είσαστε
ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ

ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

*Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας

του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.