Δεκάδες οι πλειστηριασμοί, εκατοντάδες οι διαδηλωτές!



Εκατοντάδες συναγωνιστές σήμερα διαδήλωσαν δυναμικά την αντίθεσή τους στους ανομιμοποίητους πλειστηριασμούς της κυβέρνησης. Η πρώτη Τετάρτη της νέας χρονιάς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κύλησε χωρίς να πέσει καμία περιουσία στα χέρια των κορακιών και συγχρόνων μαυραγοριτών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος
Σε μια από τις μαζικότερες και δυναμικότερες κινητοποιήσεις της περιόδου, δόθηκε ηχηρή απάντηση στο ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής που με την απόφαση του για την αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών, αποσκοπούσε στην αδρανοποίηση του κινήματος και άρα στην ανεμπόδιστη εκτέλεσή τους.
Οι τρομονόμοι της ποινικής δίωξης των διαδηλωτών όχι μόνο δεν επηρέασαν την συμμετοχή των συμπολιτών μας αλλά αντίθετα γιγάντωσαν το κίνημα.

Στο ειρηνοδικείο της Αθήνας εκτός από τη δυναμική παρουσία των μελών της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ. και στελεχών του, το κίνημα πλαισίωσαν συναγωνιστές από την ΛΑΕ, το ΠΑΜΕ,  το Κίνημα Δεν Πληρώνω, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ΠΕΝΕΝ κι άλλους συμπολίτες μας. Πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας από το Εφετείο Αθηνών μέχρι και την λεωφόρο Αλεξάνδρας στην οποία συμμετείχαν όλοι οι συναγωνιστές.

Στα υπόλοιπα ειρηνοδικεία της χώρας τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. έδωσαν και αυτή την Τετάρτη το δικό τους ηχηρό παρόν.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζει να στέκεται αλληλέγγυο απέναντι σ αυτήν την άδικη δοκιμασία των συμπολιτών μας και προετοιμάζεται για περαιτέρω αγώνες στα νέα μέτρα που η υποταγμένη  κυβέρνηση  και οι τοκογλύφοι δανειστές ετοιμάζονται να πάρουν.
Ο ανένδοτος αγώνας μας απέναντι στο καθεστώς κατοχής συνεχίζεται μέχρι την ανατροπή του.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018
Το Συντονιστικό των Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.