Όταν ο διπλωμάτης επί Χούντας και αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Γεωργίου, αποκαλούσε τα Σκόπια «Μακεδονία»



«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων», έλεγε κάποτε ο Άγγλος συγγραφέας, Σάμιουελ Τζόνσον. Η ρήση αυτή ταιριάζει «γάντι» σε όλους εκείνους που υποκριτικά παρευρίσκονται στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό και φωνάζουν για «μια και ελληνική Μακεδονία», την στιγμή που δεν έχουν το σθένος να ορθώσουν το ανάστημα στους πραγματικούς υπαίτιους του προβλήματος, δηλαδή το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος

Ένα από τα κόμματα που θα δώσουν το παρόν στη Θεσσαλονίκη, είναι και ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη. Πριν 10 περίπου χρόνια όμως, ο τότε ευρωβουλευτής του κόμματος που είχε αντικαταστήσει τον αρχηγό του, Γιώργος Γεωργίου, είχε αποκαλέσει μέσα στην Ευρωβουλή τα Σκόπια ως Μακεδονία. Πολλοί έκαναν λόγο για μοντάζ, ωστόσο ακόμα και οι ίδιοι οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. το επιβεβαίωσαν κάνοντας λόγο για «άτυχη στιγμή».

Ο κ. Γεωργίου πέρα από αντιπρόεδρος του κόμματος Καρατζαφέρη, υπήρξε μεταξύ άλλων και διπλωμάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών επί Χούντας ενώ το 2011 ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα από την εκπομπή «Μακελειό» του Στέφανου Χίου στο Kontra το 2011.

Καμαρώστε κάτι πατριώτες...



ΠΗΓΗ: nonpaperblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.