Όλοι Μαζί…Η Αποβλάκωση Ενός Λαού!!!


Του Αντώνη Παπαντωνίου*
Ξεκινώντας το σημείωμά μου αυτό  κάνω μια έκκληση σε όλους να αναλογιστούμε τι σηματοδοτούν κάποιες λέξεις που χρησιμοποιούμε, κυρίως τα τελευταία χρόνια,  από ποιους προπαγανδίζονται, ποιος είναι ο στόχος τους.
Εδώ και χρόνια λοιπόν ένα ευαγές Ίδρυμα που θέλει να ισχυρίζεται ότι υπηρετεί την ενημέρωση του Λαού, πρόβαλε για πρώτη φορά την έκφραση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος

Τι σήμαινε αυτό λοιπόν μας το  προπαγάνδιζε  καλώντας μας  να μοιράζουμε τη φτώχεια μας με τους διπλανούς μας μια και δεν μπορούσαμε πιά  να ζήσουμε με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όχι από υπαιτιότητά μας  αλλά γιατί κάποιοι αποφάσισαν να μας πουλήσουν στο παζάρι των Αγορών  του θανάτου.  Και κάποιοι άρχισαν να το προπαγανδίζουν  και σταδιακά άρχισε και ο ξέφρενος ρυθμός αύξησης των συσσιτίων  και των Μ.Κ.Ο. που αποφάσισαν ότι έπρεπε να μάθουμε πλέον να ζούμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και οι  κάποιοι να μας ελέγχουν και να μας εκμεταλλεύονται  «ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»!

Το σύνθημα λοιπόν  αυτό, αφού στάθηκε  και πέτυχε το στόχο της αποβλάκωσης  που επέφερε στο Λαό,  με αποτέλεσμα την, σε μεγάλο βαθμό αδρανοποίησή του για να απολαμβάνει τα……ελέη  των  «ευεργετών» του, τις τελευταίες ημέρες επεκτάθηκε και στα πολύ σοβαρά Εθνικά ζητήματα  με αφορμή  την  επερχόμενη  αναγνώριση  ενός  ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ που βρίσκεται στα Βόρεια Σύνορά μας  και που είναι αποτέλεσμα  της παράνομης διάλυσης της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας με  πολεμική εισβολή του ΝΑΤΟ-Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!!!) ,  με την χρήση και της ονομασίας  της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Έτσι λοιπόν κάποιοι επιτήδειοι  εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη πέρα ως πέρα αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού,  επιχειρούν για  άλλη μια φορά να τον ποδηγετήσουν  με το να τον εγκλωβίσουν  σε ένα πεντακάθαρο και δίκαιο αίτημα χωρίς όμως να τον ενημερώνουν ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της ΚΑΤΟΧΗΣ, και να τον καλούν να το αντιμετωπίζει έτσι και όχι μόνον σαν  ένα κάποιο όνομα. Και αυτό είναι απόλυτα, πιστεύω, σωστό για τον απλούστατο λόγο ότι  εάν παραμείνει η ΚΑΤΟΧΗ  το όνομα ότι αντίδραση και να κάνει θα συμβεί σήμερα, αύριο, μεθαύριο και πάντως πολύ σύντομα.
Εάν όμως στοχεύσει στην Ανατροπή της ΚΑΤΟΧΗΣ με Ανατροπή του  σάποιου  αυτού Καθεστώτος  και την ανάληψη από τον ίδιο της Εξουσίας  με μια Πατριωτική Κυβέρνηση  όχι  όχι μόνον θέμα ονομασίας δεν θα υπάρξει αλλά  ούτε  Αναγνώριση  από μέρους μας  γιατί είναι απλά παράνομο, σύμφωνα και με τον Καταστατικό Χάρτη του Ο.Η.Ε. σαν  αποτέλεσμα  πολεμικής επίθεσης!  Σε Κράτος Μέλος  του.
Ταυτόχρονα  θα αποκτήσει και το κυρίαρχο στοιχείο της  Εθνικής Ανεξαρτησίας  από την  εκχώρηση της οποίας πηγάζουν όλα τα δεινά του Τόπου.
Όμως  επειδή  αυτή η πραγματική Εθνική  στάση δεν έπρεπε να τεθεί από τα κοράκια που  έπρεπε να ελαχιστοποιήσουν το πρόβλημα και  ταυτόχρονα να εκμεταλλευθούν το συναίσθημα του Λαού προχώρησαν σε τυμπανοκρουσίες αποκλειστικά  για το  «όνομα» και τίποτε άλλο.

Βλέπετε τα «άλλα» δεν τους ενοχλούν……
Έπεσε λοιπόν και εδώ το σύνθημα το γνωστό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»! Ποιοί ήταν και είναι  αυτοί οι

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»;;
Μα είναι ένας Στρατηγός ε.α.  πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ που υπηρέτησε από τη θέση αυτή  το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έγινε την 6-5-210 και συνεπώς τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ενώ αργότερα είχε την τύχη να υπηρετήσει και την «Κυβέρνηση» του Παναγιώτη Πικραμένου, πρώην Προέδρου του ΣτΕ που έδωσε άφεση αμαρτιών στο Πραξικόπημα, από την θέση του «Υπουργού» Εθνικής Αμύνης.
Μάλιστα  πρόσφατα, όπως ανάφερε δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ είχε «δείπνο» σε  πολυτελές Εστιατόριο με τον  γόνο Γλύξμπουργκ ονόματι Νικόλαο!  Εδώ πάντως έχω να παρατηρήσω ότι  κάποιοι Στρατηγοί, για να μην το γενικεύσω, έχουν ένα χούι βρέ παιδί μου:
Η να φτιάχνουν Δικτατορίες, έστω και με αρχέγονα μέσα, βλέπε  τανκς, είτε να στηρίζουν Δικτατορία και ΚΑΤΟΧΗ, όπως εν προκειμένω.

Ακόμα είναι ένας μέγας και τρανός Κεφαλαιούχος που ακούει στο Ανθρώπινο όνομα Σώρρας!!!

Επίσης είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο από την υπόθεση της απαγωγής  και παράδοσης του Οτσαλάν στους Τούρκους,  είναι ένα συνοθύλευμα Απόστρατων Αξιωματικών  που έχουν κάνει και…..Κόμμα  που το πρόβλήμά τους είναι αν ήταν καλύτερος ο Παπαδόπουλος η ο Ιωαννίδης και πήγαν να δοξάσουν, την μια φορά την γνωρίζω,  τους ένδοξους Ταγματασφαλίτες  που προηγήθηκαν των σημερινών στο ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΣ,  τον θρύλο  Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι  και τέλος μια Ομάδα  «νοσταλγών»  με τις μεγάλες τις Σημαίες τις Βυζαντινές!!
Και όλοι αυτοί ξέρετε είναι που εκφράζουν το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και καλούν τον  Κόσμο να τρέξει να γίνει ένα μαζί του, αλλά με προσοχή, μεγάλη προσοχή. Όχι ΚΑΙ για την ΚΑΤΟΧΗ, όχι ΚΑΙ για το ΑΙΓΑΙΟ, όχι ΚΑΙ για την «ΔΥΤΙΚΗ» ΘΡΑΚΗ, όχι ΚΑΙ για τον ΤΑΠ, όχι ΚΑΙ για την  ΚΡΗΤΗ, όχι ΚΑΙ για τον ΓΕΝΙΚΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ και την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Λαού.

Όχι, τίποτε για όλα αυτά  αλλά μόνον  για μια καπηλεία  Εθνικών Συμβόλων αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο!
Θέλω όμως στο σημείο αυτό να κάνω κι εγώ χρήση αυτής της έκφρασης   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αλλά χωρίς εισαγωγικά.

Κι αυτό γιατί καλώ σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό για ΑΝΑΤΡΟΠΗ  όλων αυτών των σφετεριστών  από  ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ!!!
*Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.