Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών κατάφερε και αυτή τη φορά να αναβάλει τους φυσικούς πλειστηριασμούς



Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, το κίνημά μας παρόν και αυτή τη φορά στο ειρηνοδικείο της Αθήνας, κατάφερε με τη αδιάκοπη παρουσία του να αναγκάσει την κυβέρνηση, να αναβάλει τους φυσικούς πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Στα πηγαδάκια μεταξύ των συναγωνιστών του κινήματος, έντονες οι συζητήσεις για τις δράσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν και που θα αφορούν μόνο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις εξώσεις που έρχονται.

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Εφετείων Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Κρήτης, Ναυπλίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων και Θράκης, διαχωρίζοντας τη θέση τους από το Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθηνών -Δωδεκανήσου, εξέδωσαν δελτίου τύπου, που ανάμεσα στα άλλα, φέρνει τους συμβολαιογράφους της επαρχίας να διεκδικούν:

Επαναφορά της νομιμότητας στη διαδικασία διεξαγωγής των πλειστηριασμών και ορθή νομοθέτηση περί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, διότι η ισχύουσα νομοθεσία όπως σημειώνουν, έχει ασάφειες και ατέλειες, που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία.

Τελειώνοντας, οι συμβολαιογράφοι απευθυνόμενοι στη κυβέρνηση, αναφέρουν: «Καλούμε την Πολιτεία να μεριμνήσει με τις αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις, πλέον των μέχρι σήμερα προβλεπόμενων, για την προστασία των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, οι οποίοι υπό τις παρούσες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες κινδυνεύουν να απολέσουν την κατοικία τους, η οποία είναι πλέον έκθετη σε αναγκαστική εκτέλεση και για οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο».


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, μαζί με τους άλλους συναγωνιστές του κινήματος θα συνεχίσει να δίνει το παρόν στον Αγώνα που από την αρχή πρωτοστάτησε.

Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2018

Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.