Τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης πιστά στους σχεδιασμούς των "αγορών".

Σχόλιο: Ο Σούλτς προσπαθεί να μας φοβίσει με την λιτότητα του Σόϊμπλε για να μας  οδηγήσει ακόμα ποιο βαθιά στην απολυταρχία του νέου μεσαίωνα του ευρωπαϊσμού που επιβάλετέ από το υπερεθνικό χρηματιστικό κεφάλαιο των αγορών και των τραπεζών τους. 
Το 4ο Ράιχ ξεδιπλώνεται με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και οι λαοί με πρώτο τον Ελληνικό που συντρίβεται, πρέπει να αντισταθούν στο νέο Νταχάου της παγκοσμιοποίησης.

Σουλτς: Τέλος στη λιτότητα στιλ Σόιμπλε και δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης


Την ανάγκη να επενδύσουμε μάλλον σ' ένα προϋπολογισμό της ευρωζώνης παρά να επικεντρώσουμε στη λιτότητα, δήλωσε την Πέμτπη ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς  και πρόσθεσε πως δεν υποστηρίζει μια Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς ελευθερία κινήσεων των πολιτών της.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


«Η ήπειρός μας δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια γερμανικής πολιτικής στην Ευρώπη όπως αυτή που ασκήθηκε από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», δήλωσε ο Σουλτς αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας που επικέντρωσε στη λιτότητα. Ο ηγέτης της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας  ζήτησε να υπάρξει στενότερη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο να υπάρξουν μέχρι το 2025 οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», ενώ πρόσθεσε πως οι χώρες που δεν συμφωνούν θα πρέπει να φύγουν από την ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.